Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 20

J.Valančiūnas džiaugėsi „grizliams“ pratęsęs sezoną: „Tai buvo mirk arba gyvenk“

Jonas Valančiūnas „Memphis Grizzlies“ išlikimo mače nesislėpė už savo komandos draugų nugarų. Priešingai – nuostabų sezoną žaidžiantis lietuvis svarbiausioje šio sezono akistatoje surinko 23 taškus ir atkovojo tiek pat kamuolių bei padėjo nukauti „San Antonio Spurs“ ekipą.
jono-valanciuno-mintys
Jonas Valančiūnas

Ši pergalė Memfio ekipai leido pratęsti kovą dėl kelialapio į atkrintamąsias. Dabar svarbiausioje dvikovoje „Grizzlies“ susitiks su „Golden State Warriors“.

„Šis etapas yra kiek kitoks nei atkrintamosios. Viskas sprendžiasi iš vieno mačo, pralaimi ir keliauji namo. Čia atsitiesti pralaimėjus jau negalima, tad turi laimėti dabar ir čia. Tai buvo mirk arba gyvenk ir mes laimėjome“, – po mačo kalbėjo J.Valančiūnas.

VIDEO: Jono Valančiūno mintys

Kalbėdamas apie pergalės priežastis, uteniškis tvirtino, kad svarbiausia šiame sezono etape – komandinė dvasia.

„Turime būti kaip kumštis ir visai nesvarbu mums sekasi ar ne. Tvirtai pirmavome, bet pasakiau vyrams, kad neatsipalaiduotume, o ir toliau vykdytume planą ir pildytume detales. Geros komandos būtent tokios ir yra“, – pažymėjo lietuvis.

J.Valančiūno teigimu, jaunai „Grizzlies“ ekipai vien šansas kabintis į atkrintamąsias jau yra didelis žingsnis į priekį.

„Patirtis tokiose ypatingose rungtynėse visada yra labai svarbi. Mūsų jauna komanda tokiuose mačuose kaupia patirtį. Aš taip pat stengiuosi padėti jaunesniems komandos draugams. Stengiuosi rodyti pavyzdį darbais, o ne žodžiais, todėl visada turiu būti pasiruošęs ir žingsniu priekyje“, – teigė J.Valančiūnas.

„Grizzlies“ ir „Warriors“ mačas vyks naktį iš penktadienio į šeštadienį 4 val. Lietuvos laiku San Fransiske.

VIDEO: Jono Valančiūno pasirodymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas