Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 01

J.Valančiūnas prieš NBA startą: žada daugiau tritaškių ir kovingą „Grizzlies“

„Memphis Grizzlies“ klubas surengė tradicinę dieną žiniasklaidai, o šios komandos vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas pasidalijo mintimis apie naująjį sezoną. Lietuvis atviras – nors Memfio komanda ir nėra priskiriama prie NBA lygos favoritų, pergalių ir džiaugsmingų nuotaikų aikštėje jis nori jau dabar, o ne po dviejų ar trejų metų. 27-erių uteniškis stipriausioje planetos lygoje pradės jau aštuntąjį savo sezoną.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Twitter“ nuotr.

Tenesio ekipai ši vasara nebuvo lengva. Jos metu „Grizzlies“ prarado vieną savo lyderių Mike'ą Conley, tačiau ambicijų dėl to klubas nesumažino.

„Nemanau, kad turime laukti dvejus ar trejus metus. Turime ir galime tai padaryti jau šiemet. Tikiu, jog galime būti sėkmingi, o viskas priklausys tik nuo mūsų ir mūsų atsidavimo tiek aikštėje, tiek už jos. Mūsų šio sezono tikslas – laimėti kuo daugiau rungtynių. Tiek, kiek įmanoma“, – kalbėjo JV.

Lietuvis taip pat pažadėjo naudotis tuo ginklu, kurį karts nuo karto vis sėkmingiau išsitraukdavo ir praėjusį sezoną – tritaškius metimus. J.Valančiūnas užsiminė, jog į tai gana palankiai žiūri ir naujasis komandos strategas Tayloras Jenkinsas.

„Visi puikiai pamatome, kuria kryptimi juda NBA. Vis daugiau aukštų žmonių meta iš toli, tad nesiruošiu būti kitoks ir aš. Ieškosiu progų ir, jei turėsiu galimybę, mesiu“, – žadėjo „centras“.

Nors praėjusį sezoną atvykęs į Memfį Jonas fiksavo įspūdingus 19,9 taško ir 10,7 atkovoto kamuolio rodiklius, prieš šio sezono pradžią lietuvis dar kartą patvirtino, kad jam svarbiausia – komandos sėkmė.

„Čia nėra individualus sportas, kur svarbiausia susirinkti gerą statistiką. Einame į aikštę tam, jog laimėtume, todėl, kas pelnys tuos taškus, nėra taip svarbu. Svarbiausia yra tarpusavio supratimas – manau, jog jis lemia pusę galutinio rezultato“, – įsitikinęs lietuvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito