Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 25

Jasonas Williamsas: „Charlesas Barkley buvo nevykėlis, kurio niekam nereikėjo“

2006 m. NBA čempionas Jasonas Williamsas prakalbo apie Kevino Duranto persikėlimą į Ouklandą ir teigia, kad Charlesas Barkley turi nustoti kritikuoti šį žaidėjo sprendimą. 40-metis įžaidėjas dalyvavo mėgėjų turnyre „The Tournament“, o po pralaimėjimo negailėjo aršios kritikos minėtajai stipriausios pasaulio krepšinio lygos legendai.
Jasonas Williamsas
Jasonas Williamsas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Miami Heat NBA

„Jeigu K.Durantas taip pasielgė, tai mums reikia gerbti tokį jo sprendimą, – teigė „White Chocolate“ vadinamas žaidėjas. – Jis aštuonerius ar devynerius metus atsižvelgė į kitų nuomonę, o dabar nusprendė pasielgti savaip. Kevinas rungtyniaus ten, kur bus laimingas ir mėgausis krepšiniu.

Visiems jį kritikuojantiems žaidėjams reikėtų užsičiaupti. C.Barkley teigia, kad niekuomet nebūtų taip pasielgęs, tačiau tokie žaidėjai kaip jis nebuvo laisvieji agentai. Charlesas buvo nevykėlis, todėl niekas nenorėjo jo savo komandoje. Štai ką manau apie tai.

Esu dar pakankamai nesubrendęs 40-metis, – apie galimybę ateityje treniruoti ekipą prakalbo buvęs NBA įžaidėjas. – Kol kas, neplanuoju treniruoti komandos, bet ateityje galėčiau būti nebent asistentu.

„Scanpix“ nuotr./Charlesas Barkley
„Scanpix“ nuotr./Charlesas Barkley

Jeigu rytoj turėčiau būti treniruotėje ir man pasiūlytų vykti į užsienį žaisti golfo, tai keliaučiau žaisti golfo. Nenoriu įsipareigoti darbui. Galėčiau nebent padėti dirbti su žaidėjais kelias dienas per savaitę.“

J.Williamsas savo NBA karjeroje rungtyniavo penkiose ekipose, bet įsimintiniausius sezonus sužaidė „Grizzlies“ ir „Heat“ komandose. 2006-aisiais jis tapo NBA čempionu Majamyje, kur buvo pagrindinis įžaidėjas.

Savo karjerą krepšininkas baigė prieš penkerius metus, tačiau iki šiol mėgsta dalyvauti įvairiuose mėgėjų turnyruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas