Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 14

Jaunėlio Ballo sezonas baigtas: „Hornets“ sutriuškinta Atlantoje

Bent vieną vakarą „Atlanta Hawks“ atrodė kaip komanda, kuri praėjusią vasarą galingai prasibrovė į Rytų konferencijos finalą.
Trae Youngas ir LaMelo Ballas
Trae Youngas ir LaMelo Ballas / „Scanpix“ nuotr.

Trae Youngas po vangios pradžios pelnė 24 taškus, De'Andre Hunteris dominavo trečiajame kėlinyje, o Atlantos komanda pirmajame įkrintamųjų mače 132:103 namuose nukovė „Charlotte Hornets“ ir tęs kovą Rytų konferencijoje.

„Esame patenkinti šiuo maču, bet šį sezoną dar turime nebaigtų darbų“, – po mačo kalbėjo D.Hunteris.

Reguliariajame sezone „Hawks“ šiek tiek nuvylė – po netikėtos sėkmės 2021 m. atkrintamosiose varžybose, šį sezoną Rytuose užėmė vos devintąją vietą.

Norint patekti į ketvirtfinalį, „vanagams“ dar reiks laimėti vieną įkrintamųjų mačą penktadienį prieš „Cleveland Cavaliers“.

Nugalėtojui atiteks aštuntoji Rytų konferencijos pozicija ir akistata ketvirtfinalyje su stipriausia konferencijos komanda „Miami Heat“.

„Hornets“ antrą sezoną iš eilės buvo sutriuškinta įkrintamųjų pirmajame etape. Pastarąjį kartą atkrintamosiose Šarlotės ekipa žaidė 2016-aisiais.

Vis dėlto treneris Jamesas Borrego tai pavadino dar vienu atsinaujinančios komandos žingsniu į priekį.

„Jei lyginsime su tuo, kokie buvome prieš dvejus metus, tai šiai franšizės komandai nutiko daug gerų dalykų“, – įsitikinęs strategas.

VIDEO: Rungtynių santrauka

Nepaisant aiškaus šeimininkų pranašumo, emocijų dvikovoje netrūko. Ketvirtajame kėlinyje Milesas Bridgesas gavo dvi technines pražangas ir buvo pašalintas iš rungtynių, o eidamas į rūbinę metė dantų apsaugą į vieną iš sirgalių. Tikėtina, kad už šį poelgį lyga skirs piniginę baudą.

Penki „Hawks“ startinio penketo žaidėjai pelnė dviženklį taškų skaičių, o prie jų prisidėjo ir nuo suolo kilęs Bogdanas Bogdanovičius.

Kertiniame trečiajame kėlinyje D.Hunteris pelnė 16 taškų ir tempė komandą į priekį, nors pirmoje mačo pusėje buvo sukrapštęs vos 3 taškus.

„Manau, kad esu svarbi šios ekipos dalis. Tai, kad esu agresyvus, renku taškus ir ginuosi, labai padeda šiai komandai“, – nesikuklino mačo didvyris.

D.Hunteris pelnė 22 taškus, Danilo Gallinari pridėjo 18, Clintas Capela – 15. Kevinas Huerteris ir B.Bogdanovičius pridėjo po 13 taškų.

Šarlotės komandą į priekį vedė LaMelo Ballas, pelnęs 26 taškus, pataikęs 7 iš 25 metimų.

„Hawks“: Trae Youngas 24 (11 rez. per.), De’Andre Hunteris 22 (7 atk. kam.), Danilo Gallinari 18, Clintas Capela 15 (17 atk. kam.), Kevinas Huerteris ir Bogdanas Bogdanovičius – po 13.

„Hornets“: LaMelo Ballas 26 (8 rez. per.), Terry Rozieras 21, PJ Washingtonas 17, Milesas Bridgesas 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas