Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 05

Jerry Westas stojo ginti LeBrono Jameso

Legendinis krepšininkas Jerry Westas gina LeBroną Jamesą ir nesupranta žmonių, kurie kritikuoja krepšininką dėl nesėkmių NBA finaluose.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

„Jeigu aš būčiau LeBrono vietoje, aš tikriausiai norėčiau pasmaugti jus. Kritika L.Jamesui yra absurdiška“, – sakė Jerry Westas žurnalistams.

L.Jamesas yra laimėjęs 4 naudingiausio žaidėjo titulus ir dažnai yra pripažįstamas kaip geriausias pasaulyje krepšininkas. Jei „Cleveland Cavaliers“ šiais metais ir vėl finale pralaimės „Golden State Warriors“, jis taps ketvirtuoju žaidėju lygos istorijoje, kuris pralaimėjo finalus 5 kartus iš eilės.

„LeBronas Jamesas komandas, kuriose žaidžia, neša ant savo pečių. Kiek kartų jo ekipa buvo favoritė? Niekada. Nulį. Tai labai nesąžininga jo atžvilgiu“, – sakė J.Westas.

Jerry Westas puikiai supranta, ką tenka patiri L.Jamesui. Jis pats kartu su „Los Angeles Lakers“ komanda 9 kartus buvo finale, tačiau laimėtoju tapo tik kartą.

J.Westas 1969 metais buvo pripažintas naudingiausiu finalo žaidėju. Jis tapo vieninteliu krepšininku, kuris titulą laimėjo būdamas ne nugalėtojų komandoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas