Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 28

Jonas Valančiūnas užtikrino: „Vasarą tobulėsiu ir žaisiu rinktinėje“

Po Rytų konferencijos finale pasibaigusio NBA sezono Jonas Valančiūnas tikino, kad vasarą ir toliau sunkiai dirbs ir stengsis gerinti savo žaidimą. „Centras“ taip pat tvirtai pasakė, kad Lietuvos rinktinėje jis žais.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Aš asmeniškai toliau gerinsiu žaidimą. Pasiekiau aukščiausią lygį, tačiau negaliu sustoti. Traumos mane sustabdė, išmušė iš ritmo, tačiau pasveikau ir toliau dirbsiu. Vasara yra skirta tobulėjimui, žingsniams į priekį“, – apie vasaros planus kalbėjo Jonas Valančiūnas.

„Centras“ taip pat tvirtai pasakė, kad Rio olimpinėse žaidynėse atstovaus Lietuvos rinktinei.

Kalbėdamas apie paskutines serijos rungtynes su „Cleveland Cavaliers“ J.Valančiūnas teigė, kad jau buvo pasirengęs žaisti. Jis džiaugėsi šiemet komandos nuveiktu darbu ir vylėsi, kad kitą sezoną sektųsi dar geriau.

„Mūsų komandai tai buvo puikus sezonas – taip toli nesame buvę. Taip ir yra renkama patirtis.. Dabar žinome, ką reiškia žaisti konferencijos finale, kaip susitvarkyti su spaudimu. Nebūdamas čia, negali žinoti, ką tai reiškia.

Atkrintamosios varžybos yra visai kitas dalykas, kitos rungtynės, kitas intensyvumas. Kitais metais bandysime siekti dar daugiau“, – kalbėjo „Raptors“ aukštaūgis.

Atkrintamosiose varžybose lietuvis sužaidė 12 rungtynių, per aikštėje praleisdavo po 26,7 minutės, rinko po 12,8 taško ir 9,1 atkovoto kamuolio.

VIDEO: Jono Valančiūno komentaras po paskutinių sezono rungtynių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas