Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 26

Kai kuriems NBA klubams – uždegta žalia šviesa grįžti į treniruočių centrus

NBA žengia pirmą žingsnelį link sezono pratęsimo. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis praneša, kad nuo gegužės 1 dienos lyga leis klubams, kurių valstijose ar miestuose yra sušvelnintos karantino sąlygos, grįžti į treniruočių centrus.
Trae Youngas ir DeAndre Hunteris
Trae Youngas ir DeAndre Hunteris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Apžvalgininkas prideda, kad savanoriškai atsidarysiančiame treniruočių centre NBA krepšininkai galės tik pradėti darbą individualiai, o komandinės treniruotės vis dar išliks uždraustos.

Vienos iš JAV valstijų, kurioms kovoti su COVID-19 virusu sekasi sėkmingiau nei kitoms – Džordžija, kurioje rungtyniauja „Atlanta Hawks“, bei Oklahoma, turinti „Oklahoma City Thunder“.

Visgi tokios valstijos kaip Niujorkas, Kalifornija, Masačusetsas ar Luiziana vis dar išsiskiria dideliu koronaviruso atvejų skaičiumi ir griežtomis karantino sąlygomis, todėl lyga sieks bendradarbiauti su kitais klubais, kurie galėtų įsileisti žaidėjus iš kitų miestų į savo treniruočių centrus. Taip nė viena komanda neatsilikti nuo sudaryto tvarkaraščio.

AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas ir Anthony Davisas
AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas ir Anthony Davisas

Tiesa, net ir nedidelė šviesa tunelio gale dar nereiškia, kad NBA sezonas bus pratęstas. Lygos komisaras Adamas Silveris ir klubų savininkai toliau įsitikinę, kad reikia daugiau laiko susidaryti geresnį įvaizdį apie potencialų lygos pratęsimą.

Anksčiau kitas ESPN žurnalistas Brianas Windhorstas pranešė, kad NBA ir jos klubai sutarė dėl 25 dienų treniruočių programos prieš atnaujinant reguliariojo sezono kovas. Kol kas nėra aišku, ar gegužės 1-oji būtent ir taps atsispyrimo tašku.

NBA rungtynės nevyksta nuo kovo 11 dienos, kuomet COVID-19 virusas buvo diagnozuotas „Utah Jazz“ aukštaūgiui Rudy Gobert'ui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas