Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 20

Kaktomis su varžovu susirėmęs J.Butleris pripažino – tai ir užvedė pergalingai atkarpai

NBA Rytų konferencijos finale kovojančios „Miami Heat“ lyderis Jimmy Butleris pripažino, kad apsižodžiavimas su varžovu jį užvedė gerai atkarpai, po kurios Majamio klubas ir šventė pergalę.
„Celtics“ – „Heat“ rungtynės
„Celtics“ – „Heat“ rungtynės / „Scanpix“/AP nuotr.

„Miami Heat“ įveikė „Boston Celtics“ 111:105, nors įpusėjus ketvirtam kėliniui apčiuopiamą persvarą turėjo Bostonas.

Grantas Williamsas smeigė tritaškį, padidindamas „Celtics“ pranašumą iki 96:87, ir ėmė šaipytis iš J.Butlerio, tačiau šis atsakė įveikdamas G.Williamsą vienas prieš vieną ir pelnydamas du taškus su pražanga.

Po šio epizodo krepšininkai surėmė galvas, berdami vienas kitam žodžius, tačiau į rimtesnį konfliktą epizodas neperaugo.

VIDEO: J.Butlerio ir G.Williamso kaktomuša NBA rungtynėse

J.Butleris sakė, kad G.Williamso replikos jį tik užvedė.

„Bet tai konkurencija, kokia ir turi būti. Jis pataikė ir ėmė šūkauti man. Man tai patinka, tai man sukelia šypseną. Aš dalyvauju tame! Tai verčia dar labiau įsitraukti į žaidimą, tai dar labiau skatina laimėti.

Kai varžovai pradeda su manimi kalbėtis, aš sakau: „Kalbėk, jei nori, o aš žinau, kaip galiu sužaisti“. Gerbiu jį, tai konkurencija. Tiesiog nežinau, ar esu tinkamiausias varžovas, į kurį reikėtų laidyti replikas“.

Po krepšininkų susirėmimo kaktomis „Heat“ perėmė žaidimo kontrolę ir nukeliavo iki pergalės, o J.Butleris į sąskaitą įsirašė 27 pelnytus taškus.

„Žinojau, kad mums tai išeis į naudą, – sakė „Heat“ gynėjas Calebas Martinas. Žinant Jimmy, jis tik dar geriau pradeda žaisti. Mums reikia taip įsiutusio Jimmy. Jo akyse matėsi, kad buvo pasirengęs eiti į priekį“.

Tuo metu G.Williamsas teisinosi, pažymėdamas, kad nesiruošia nusileisti nė vienam ant parketo esančiam žaidėjui.

„Manau, kad jis kažką pasakė, o aš tiesiog atsakiau. Esame varžovai ir ketinu kovoti. Gerbiame vienas kitą, bet nesiruošiu nuo jo bėgti. Mama mane visada mokė, taip pat ir tėtis, kad gavęs į užpakalį negali grįžti namo, kol nedavei atsako.

Galų gale, šis vakaras yra tik šis vakaras. Turime susikaupti ir susitelkti į tai, kas bus toliau. Tai kova, ir aš ketinu toliau kovoti. Likusią serijos dalį jis turės pataikyti kiekvieną sunkų metimą. Neketinu nusigręžti“.

Serijoje iki keturių pergalių „Heat“ pirmauja 2-0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas