Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 09

Kalbas apie išvykimą paneigęs Giannis: „Jei laimėti būtų lengva, visi turėtų po žiedą“

Pastaruosius dvejus metus NBA reguliariajame sezone triumfavusi „Milwaukee Bucks“ abukart pasirodymą atkrintamosiose baigė antrajame etape. Nors buvo pasirodę pranešimų apie galimą išvykimą, tačiau pagrindinė ekipos superžvaigždė Giannis Antetokounmpo jas staigiai paneigė.
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo / „Scanpix“ nuotr.

Viskonsino valstijos klubo sezonas baigėsi karčia nesėkme serijoje prieš „Miami Heat“. Užkulisiuose sklido kalbos apie galimą Giannio persikėlimą į Majamį ar Torontą, tačiau 25-erių metų 211 cm ūgio puolėjas greitai jas užgesino.

„Tai nenutiks. Kai kurie pamato prieš save sieną ir keičia kryptį, o aš stengiuosi tą sieną pramušti. Mes turime tapti geresniais, – tiek kaip komanda, tiek individualiai. O kitą sezoną vėl viską bandysime iš naujo“, – sakė 25-erių Giannis Antetokounmpo.

Praėjusį sezoną graikas per 30 minučių rinko po 29,5 taško, po 13,6 atkovoto kamuolio, po 5,6 rezultatyvaus perdavimo.

Jis buvo išrinktas geriausiai besiginančiu lygos krepšininku bei laikomas pagrindiniu favoritu iškovoti MVP apdovanojimą, kurio sulaukė ir pernai.

„Jei laimėti čempionatą būtų lengva, visi turėtų po žiedą, – sakė G.Antetokounmpo. – Mes pralaimėjome. Visi tai matė. Tai nuvilia, bet ką padarysi? Mes tęsime darbus, o aš pasitikiu savo komandos draugais.“

Artėjantį tarpsezonį G.Antetokounmpo turės galimybę su „Bucks“ sudaryti maksimalią penkerių metų 254 mln. JAV dolerių sutartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas