Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 24

Kalėdos – karantine: lėbavusiam J.Hardenui pritaikytos sankcijos

„Houston Rockets“ žvaigždė Jamesas Hardenas susilaukė sankcijų iš NBA po to, kai buvo užfiksuotas striptizo klube, nors dėl COVID-19 reglamento privalėjo susilaikyti nuo apsilankymų masiniuose susibūrimuose ir viešose vietose.
Jamesas Hardenas
Jamesas Hardenas / „Scanpix“ nuotr.

Dar trečiadienį ESPN žurnalistas Timas MacMahonas pranešė, kad 31-erių NBA žvaigždei skirta 50 tūkst. JAV dolerių bauda. Dabar T.MacMahono kolega Adrianas Wojnarowskis pridūrė, jog J.Hardenas mažiausiai iki penktadienio vakaro privalės karantinuotis.

Nuo trečiadienio, kai įsigaliojo sankcijos J.Hardenui, gynėjas turi darytis COVID-19 testus ir tik sulaukęs vien neigiamų atsakymų šeštadienį jis galėtų ištrūkti iš saviizoliacijos.

Būtent šeštadienį „Rockets“ turėtų žaisti pirmąsias sezono rungtynes po to, kai praėjusią naktį dėl žaidėjų trūkumo dėl COVID-19 buvo atšauktas Hjustono komandos susitikimas su „Oklahoma City Thunder“.

Jeigu J.Hardenui tektų praleistų mačą prieš „Thunder“, jis netektų maždaug 570 tūkst. dolerių – t.y. 1/72-ąją dalį savo metinio atlyginimo.

Į NBA akiratį J.Hardenas pateko, kai socialinėje erdvėje pasklido vaizdo įrašas, kuriame jis užfiksuotas besilinksminantis privačiame vakarėlyje striptizo klube.

Dar anksčiau barzdočius pridarė problemų ir treniruotėje, kai susikivirčijo su keliais komandos draugais, o į vieną iš ekipos naujokų paleido iš kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas