Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 18

Karališka rezidencija: pasižvalgykite po LeBrono nusižiūrėtą 52 mln. dolerių vertės vilą

Per karjerą jau beveik milijardą JAV dolerių uždirbusiam LeBronui Jamesui pabodo gyventi 23 mln. dolerių vertės viloje. „Los Angeles Lakers“ žvaigždė NBA sezono pauzę išnaudojo naujo būsto įsigijimui – Karalius jau beveik užbaigė 52 mln. dolerių (46 mln. eurų) vertės sandorį, po kurio apsigyvens įspūdingoje 1,5 tūkst. kvadratinių metrų rezidencijoje.
LeBronas Jamesas perka vilą už 52 mln. JAV dolerių
LeBronas Jamesas perka vilą už 52 mln. JAV dolerių / Scanpix ir Instagram nuotr.

2018-aisiais į Los Andželą persikėlęs L.Jamesas įsigijo vilą Beverli Hilso pakraštyje esančiame Brentvude, tačiau dar prieš kelerius metus ėmė šniukštinėti dar prabangesnes erdves ant Holivudo kalvų.

Panašu, kad po kelerių metų dvejonių „Lakers“ žvaigždė galiausiai apsisprendė įsigyti vilą, kurios vertei uždirbti jam pakanka vos metų.

Įspūdingus namus supa milžiniškos gyvatvorės ir bent keli saugomi vartai, o patys namai įrengti išskirtiniu interjeru, kuriame dominuoja marmuras.

Maža to, iš būsimųjų LeBrono namų atsiveria fantastiški vaizdai – Los Andželą kaip ant delno Karalius galės stebėti tiek pro vilos langus, tiek pliuškendamasis įspūdingame baseine, tiek ilsėdamasis ant stogo įrengtoje terasoje. Ne veltui kalbama, kad iš šios vilos atsiveriantys vaizdai yra bene gražiausi visame Los Andžele.

Įspūdingo dydžio namuose yra ne tik gyvenamosios patalpos, bet ir įprastai tokios paskirties objektuose neaptinkamos patalpos – žiniasklaidos kambarys, golfo treniruočių vieta, baras ir kt.

Viloje netrūksta ir itin inovatyvių sprendimų. Vienas tokių – baseino centre įrengtas marmurinis židinys su jį supančia poilsio zona.

L.Jamesas per NBA karjerą yra uždirbęs jau beveik 300 mln. dolerių, o dar dusyk didesnę sumą jam sukrovė reklamos sutartys ir sėkmingos investicijos. Iš viso jo turtas vertinamas 2020-ųjų pradžioje buvo vertinamas maždaug 480 mln.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas