Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Kartvelas lieka NBA: pasirašė solidų kontraktą

Goga Bitadzė ir toliau žais pajėgiausioje planetos krepšinio lygoje – NBA. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis skelbia, kad kartvelas pasirašys trejų metų 25 mln. JAV dolerių sutartį su „Orlando Magic“ klubu.
Goga Bitadzė
Goga Bitadzė / FIBA

Į Orlandą G.Bitazdė atvyko dar 2023 m. vasarį, kuomet buvo atleistas iš „Indiana Pacers“ komandos. Per daugiau nei sezoną 24-erių centrui pavyko įtikinti „Magic“ klubo vadovus.

Praėjusį sezoną 211 cm ūgio puolėjas per 15 minučių fiksavo 4,9 taško, 4,5 atkovoto kamuolio ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Sakartvelo rinktinei atstovaujantis krepšininkas stipriai pasikels atlyginimą. Praėjusį sezoną jis uždirbo 2,1 mln. JAV dolerių, kitą sezoną jo alga šoktels iki 7,7 mln. JAV dolerių.

Karjerą NBA G.Bitadzė pradėjo 2019 m., kuomet buvo pasirinktas 18-uoju šaukimu „Pacers“ ekipos. Nuo 2019 iki 2023 m. centras žaidė Indianoje ir kurį laiką dalinosi minutes su Domantu Saboniu.

Šiuo metu G.Bitadzė su Sakartvelo rinktine ruošiasi olimpinei atrankai ir Rygoje A grupėje kausis su Filipinais bei Latvija. B grupėje laukia Juodkalnija, Brazilija ir Kamerūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius