Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 02

Kelsis į sostinę? Domantu Saboniu susidomėjo dar viena NBA ekipa

Ant mainų prekystalio padėtas Domantas Sabonis traukia dar vienos komandos dėmesį. Pranešama, kad lietuviu aktyviai susidomėjo „Washington Wizards“ klubas.
Domantas Sabonis prieš Montrezlą Harrellą
Domantas Sabonis prieš Montrezlą Harrellą / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Bleacher Report“ žurnalistas Jake'as Fischeris informuoja, jog „Indiana Pacers“ atstovaujantis lietuvis tapo vienu pagrindinių „Wizards“ taikinių prieš užsidarant mainų langui vasario 10 dieną.

Teigiama, kad „burtininkai“, sezoną pradėję laimėdami 10 rungtynių iš 13, bet dabar nusiritę jau į dvyliktą vietą Rytų konferencijoje, neketina iškeisti savo ryškiausios žvaigždės Bradley Bealo ir ieško, kas galėtų tapti pagrindiniu jo partneriu aikštėje.

Žurnalisto teigimu, lygos užkulisiuose kalbama, jog B.Bealas mielai žaistų su D.Saboniu. Tiesa, vienas šaltinis J.Fischeriui teigė priešingai – esą amerikietis neskatina savo komandos mainų būdu atsigabenti aukštaūgį iš Lietuvos.

Manoma, kad „Pacers“ iš „Wizards“ už D.Sabonį norėtų panašaus mainų paketo, kokį praėjusiais metais už Nikolą Vučevičių iš „Chicago Bulls“ gavo „Orlando Magic“ klubas.

Tad JAV sostinės ekipa į Indianapolį veikiausiai turėtų pasiųsti bent du iš savo trijų talentingų puolėjų – japono Rui Hachimuros, izraeliečio Deni Avdijos ir amerikiečio Corey Kisperto. Be to, dėl algų sulyginimo, mainuose dar turėtų dalyvauti kažkuris aukštaūgis – Thomasas Bryantas arba Montrezlas Harrellas. „Pacers“ veikiausiai dar prašytų ir vieno ar kelių naujokų biržos šaukimų.

Kiek anksčiau susidomėjimą D.Saboniu išreiškė ir „Sacramento Kings“ bei „New Orleans Pelicans“ komandos. Lietuvio situacija šiek tiek domėjosi ir „Toronto Raptors“.

25-erių legendinio Arvydo Sabonio sūnus šį sezoną per susitikimą renka po 19,1 taško, atkovoja po 12,1 kamuolio ir atlieka po 5 rezultatyvius perdavimus. Šiuo metu jis negali rungtyniauti dėl koronaviruso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas