Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 25

„Knicks“ centras kaltina savo agentą dėl 58 prarastų milijonų

„New York Knicks“ vidurio puolėjas Nerlensas Noelis apkaltino savo agentą Richą Paulą ir jo agentūrą „Klutch Sports“ dėl 58 mln. dolerių nuostolių.
Nerlensas Noelis
Nerlensas Noelis / „Scanpix“/AP nuotr.

N.Noelis tvirtina, kad jo agentas nekreipė dėmesio į kelių komandų skambučius ir pasiūlymus 2020 ir 2021 metų vasaras, o taip pat yra atsakingas dėl nuplaukusios ketverių metų 70 mln. dolerių sutarties, kurią „Dallas Mavericks“ jam siūlė 2017 metais.

Pateikęs ieškinį 27 metų krepšininkas teigia, kad agentūra „Klutch“ nesirūpino, kai jis buvo tapęs laisvu žaidėju rinkoje, neatsakė komandoms, kurios juo domėjosi.

Iš Haičio kilęs 211 cm ūgio vidurio puolėjas atleido savo agentą R.Paulą praėjusį sezoną, sudaręs vienerių metų kontraktą su „Knicks“.

Po sėkmingo komandai sezono krepšininkas pasirašė trejų metų 32 mln. dolerių vertės sutartį su „Knicks“. Dėl šio sandorio susitarė jau naujasis N.Noelio agentas George'as Langbergas.

R.Paulas laikomas vienu didžiausių NBA agentų, jis atstovauja elitiniams lygos žaidėjams, tarp jų LeBronui Jamesui, Anthony Davisui, Trae Youngui, Draymondui Greenui ir Benui Simmonsui.

N.Noelio statusas - žemesnis. 2013 metais jis buvo pašauktas šeštuoju NBA naujokų biržoje „New Orleans Pelicans“ klubo ir iškart iškeistas į „Philadelphia 76ers“, kur praleido pirmuosius trejus metus lygoje.

Statistiškai geriausi iki šiol jam buvo antrieji metai, kai Filadelfijos klubui 2015-2016 m. sezoną jis pelnė po 11,1 taško ir atkovojo po 8,1 kamuolio.

„Scanpix“/AP nuotr./Nerlensas Noelis
„Scanpix“/AP nuotr./Nerlensas Noelis

2017 metais su „Dallas Mavericks“ jis sudarė vienerių metų 4 mln. dolerių vertės sutartį.

Du sezonai „Mavericks“ ir dar du sezonai „Oklahoma City Thunder“ gretose buvo kiek kuklesni nei Filadelfijoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Nerlensas Noelis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Nerlensas Noelis

Prieš metus prisidėjęs prie Niujorko komandos, praėjusį sezoną N.Noelis pelnė po 5,1 taško, atkovojo po 6,4 kamuolio ir blokavo po 2,2 metimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas