Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 27

Kobe Bryantas mano, kad MVP apdovanojimas gali atitekti keliems žaidėjams

NBA reguliarusis sezonas eina į pabaigą, o naudingiausiu 2016–2017 m. krepšininku beveik neabejotinai taps Jamesas Hardenas arba Russellas Westbrookas. Tiesa, legendinis „Los Angeles Lakers“ krepšininkas Kobe Bryantas mano, jog MVP apdovanojimas gali būti pirmą kartą istorijoje įteiktas dviem žaidėjams.
Kobe Bryantas ir Shaquille'as O'Nealas
Kobe Bryantas ir Shaquille'as O'Nealas / USA Today Sports

Šį sezoną R.Westbrookas per rungtynes vidutiniškai renka trigubą dublį, o J.Hardenas išdarinėja tokius dalykus, kokių NBA nematė jau seniai. Apsispręsti, kuris šį sezoną žaidžia geriau, yra nepaprastai sunku, o savo favorito nesiryžo atskleisti ir K.Bryantas:

„Gali būti, kad pirmą kartą istorijoje pamatysime du krepšininkus, kurie laimės MVP“, – spėliojo legendinis „Lakers“ krepšininkas.

Tai būtų itin netikėtas NBA sprendimas ir sunku pasakyti, ar lygos vadovai jam ryšis. Praeityje du žaidėjai yra laimėję geriausio naujoko bei „Visų žvaigždžių“ rungtynių prizus, tačiau niekuomet niekas nesidalijo MVP apdovanojimu.

Be J.Hardeno ir R.Westbrooko tapti naudingiausiu 2016–2017 m. sezono krepšininku taip pat pretenduoja „Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas bei „Spurs“ puolėjas Kawhi Leonardas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento