Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 09

Komentatorius lietuviškai prabilti privertęs J.Valančiūnas apie vasarą dar negalvoja

Jono Valančiūno vakaras. 27 taškus prieš geriausiai besiginantį NBA krepšininką Rudy Gobertą pelnęs lietuvis rungtynėse tarp „Memphis Grizzlies“ ir „Utah Jazz“ rungtynėse užsitarnavo ne tik sirgalių, bet ir mačo komentatorių simpatijas.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / Stopkadras

„Jėga, jėga!“, – po eilinio JV sėkmingo epizodo laužyta lietuviška kalba rėkė dvikovos komentatorius.

VIDEO: Jono Valančiūno puikus pasirodymas

Pats lietuvis savo asmenine statistika kol kas nesididžiuoja. Nors iki absoliutaus rezultatyvumo rekordo jam praėjusią naktį pritrūko vos penkių taškų, uteniškis kur kas labiau džiaugėsi pergale.

VIDEO: Jono Valančiūno komentaras

„Toks yra mano darbas – reikia kurti spaudimą po krepšiu, tą stengiuosi ir daryti. Su komandos draugais vis geriau suprantame vieni kitus, atrandame vienas kitą. Reikia dalintis kamuoliu ir stengiamės išpildyti smulkias detales. Viskas ateina su patirtimi, šiuo metu kaupiame jos kuo daugiau, bet toks žaidimas mane džiugina“, – po mačo kalbėjo J.Valančiūnas.

Lietuvis po kol kas sėkmingiausio mačo „Grizzlies“ sudėtyje sulaukė ir klausimo apie traumą bei jos pasekmes.

„Gydymas buvo ilgas, turbūt ilgiausias mano karjeroje. Sunku, kai negali žaisti ir viską reikia stebėti iš šalies. Negalėdamas žaisti, palaikiau fizinę formą, bėgiojau. Stengiausi daryti viską, kad būčiau kuo geriau pasiruošęs grįžti į aikštę“, – kalbėjo lietuvis.

Vienerių metų sutartį su klubu turintis J.Valančiūnas apie ateitį taip pat kalba nenoriai ir tikina, kad visos jo mintys šiuo metu yra sutelktos į aikštę.

„Dabar svarbiausi krepšinio reikalai. Turėsiu galimybę nutraukti sutartį arba pratęsti ją vienam sezonui, bet tai bus vasarą. Šiuo metu man ir komandai svarbiausia kuo geriau sužaisti kiekvienas rungtynes. Vis geriau suprantame vienas kitą, jau padarome dalykus, kurių įprastai nepadarysi per vieną naktį. Tam reikia nemažai treniruočių“, – teigė lietuvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento