Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 12 /19:53

Koronavirusu užsikrėtusi NBA žvaigždė ragina nežiūrėti į problemą pro pirštus

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis praneša, kad koronavirusas nustatytas dar vienai NBA žvaigždei. Skelbiama, jog COVID-19 užsikrėtė vienas „Utah Jazz“ lyderių 23-ejų Donovanas Mitchellas.
Donovanas Mitchellas
Donovanas Mitchellas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

A.Wojnarowskis savo pranešime pažymėjo, kad „Jazz“ krepšininkai prasitarė, jog pirmasis virusu užsikrėtęs NBA žaidėjas Rudy Gobert'as neatsakingai elgėsi rūbinėje liesdamas komandos draugus ir jų daiktus. Tiesa, žymus JAV žurnalistas sulaukė kritikos už perdėtą dėmesį tokioms asmeninėms detalėms, kai komanda pastarąją savaitę per 7 dienas išvykoje sužaidė 4 rungtynes.

Tyrimas D.Mitchellui buvo atliktas po vakarykščių NBA rungtynių, kurios baigėsi skandalu. Vos tik „Utah Jazz“ atstovai paviešino informaciją, kad R.Gobert'o koronaviruso testas buvo teigiamas, „Jazz“ ir „Oklahoma City Thunder“ mačas Oklahomoje buvo atšauktas.

Į rūbinę suvaryti „Jazz“ krepšininkai turėjo atlikti koronaviruso testą. Naktį gauti rezultatai parodė, kad D.Mitchellas užsikrėtė COVID-19 virusu.

Po rungtynių koronaviruso tyrimas buvo atliktas viso 58 „Jazz“ komandos nariams ir personalo darbuotojams, bet teigiamas buvo tik vienintelio D.Mitchello testas. Jutos klubas patvirtino, kad visų kitų testai buvo neigiami.

Cameronas Jourdanas iš „The Oklahoman“ praneša, kad rungtynių dieną D.Mitchellas individualiai treniravosi vietos vidurinėje mokykloje.

„Dėkoju visiems, kurie parašė man išgirdę naujieną apie teigiamą testą. Mes visi pasimokysime iš šios situacijos ir suprasime problemos rimtumą. Tikiuosi, kad visa tai padės žmonėms elgtis atsakingai ir rūpintis tiek savo sveikata, tiek aplinkinių gerove. Dėkoju Oklahomos atstovams už tai, kad pagelbėjo atliekant tyrimą ir visam „Jazz“ klubui už palaikymą“, – instagrame rašė D.Mitchellas.

„Jazz“ krepšininkai iš Oklahomos keliaus namo į Solt Leik Sitį. ESPN praneša, kad Jutos komandai paruošti du lėktuvai: vienas skraidins sveikus, kitas – užsikrėtusius žaidėjus. Tokių bus du – R.Gobert'as ir D.Mitchellas.

Dėl R.Gobert'o koronaviruso diagnozės, NBA ketvirtadienį oficialiai sustabdė sezoną.

R.Gobert'as buvo vienas koronaviruso skeptikų. Prieš keletą dienų spaudos konferencijoje jis samprotavo, kad dėmesys COVID-19 protrūkiui yra perdėtas. Po savo pasisakymų jis juokaudamas rankomis apčiupinėjo visus ant stalo sudėtus žurnalistų mikrofonus. Po poros dienų R.Gobert'as tapo pirmuoju koronavirusu užsikrėtusiu NBA krepšininku.

185 cm ūgio D.Mitchellas šį sezoną per vienerias NBA rungtynes rinko vid. 24,2 taško, 4,4 atkovoto kamuolio ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas