Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 22 /10:06

Kristapas Porzingis siunčiamas į Bostoną

„Los Angeles Clippers“, „Washington Wizards“ ir „Boston Celtics“ sudalyvavo trišaliuose mainuose, kuriuose JAV sostinės komanda norėjo latvį Kristapą Porzingį deleguoti į Bostoną. Panašu, kad derybos tikslo nepasiekė, bet tikėtina, kad aukštaūgis kitą sezoną vis vien užsivilks „Celtics“ marškinėlius.

Shamsas Charania iš „The Athletic“ skelbė, jog pagal trijų klubų susitarimą K.Porzingis turėjo iškeliauti į „Celtics“, Marcusas Morrisas – į „Wizards“, o Malcolmas Brogdonas – į „Clippers“.

Galiausiai klubų derybos įstrigo dėl M.Brogdono sveikatos būklės, bet Vašingtonas ir toliau ieškojo būdų, kaip galėtų K.Porzingį perleisti „Celtics“ ekipai.

Tuomet į derybas buvo įtrauktas „Memphis Grizzlies“. Pagal mainus Memfio komandai atiteko Marcusas Smartas, o į Vašingtoną atkeliaus Tyusas Jonesas, Danilo Gallinari, Mike'as Muscala ir 2023-ųjų biržos antrojo rato šaukimas.

Latvis gali šią vasarą žengti į laisvųjų agentų rinką, kadangi turi „pliusą iš žaidėjo pusės“. Jį aktyvavęs, per kitą sezoną jis uždirbtų 36 mln. JAV dolerių.

Praėjusį sezoną latvis per 32 minutes rinko po 23,2 taško ir 8,4 atkovoto kamuolio statistiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas