Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kuklų vaidmenį NBA lygoje gavęs V.Micičius nepanikuoja: „Viskas turi prasmę“

Vasilije Micičius žaidžia savo debiutinį NBA sezoną, nors šansų pasireikšti sulaukia nedaug. Serbijos krepšinio ir Eurolygos žvaigždė nesureikšmina to, kad vaidmuo „Oklahoma City Thunder“ kol kas labai nedidelis.

„Žvelgiant iš šalies žmonėms, kurie seka mano karjerą, atrodo, kad kai kurie dalykai man nesiklosto sklandžiai ir lengvai. Bet man tai nėra svarbu. Svarbiausia yra mano dabartinis jausmas, o dabartinis jausmas man sako, kad viskas turi prasmę, viskam yra priežastys“, – „Sellout Crowd“ sakė jis.

„Viskas, ką pasiekiau Europoje, man nebuvo duota. Turėjau dėl to dirbti. Niekas man ten nieko nedavė. Taigi esu jau tai praėjęs“, – pridūrė V.Micičius.

30-metis gynėjas aikštelėje vidutiniškai praleidžia tik po 12,1 minutės, pelno po 3,3 taško ir atlieka po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

V.Micičius iškilo atstovaudamas Kauno „Žalgiriu“, vėliau kartu su Stambulo „Anadolu Efes“, kuriame žaidė 2018 iki 2023 metais, dukart laimėjo Eurolygą (2021 ir 2022 m.). 2021 m. jis buvo pripažintas Eurolygos naudingiausiu žaidėju (MVP), o abiem triumfo metais – finalo ketverto MVP.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas