Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 14

Kylančių NBA žvaigždžių žinutė lygai: siekia apsidrausti nuo traumų

Keletas iš ryškiausių NBA jaunųjų talentų baiminasi dėl padidėjusios galimybės patirti sunkias traumas sezono pratęsime Orlande, todėl jau pradėjo kalbas su žaidėjų asociacijos vadovybe apie draudimo poliso finansavimą.
Donovanas Mitchellas ir Jaysonas Tatumas
Donovanas Mitchellas ir Jaysonas Tatumas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis praneša, kad apie apsidraudimą nuo traumų su žaidėjų asociacijos (NBPA) vadovybe kalbėjosi penki pirmo ryškumo jaunieji lygos talentai: Bamas Adebayo („Miami Heat“), De'Aaronas Foxas („Sacramento Kings“), Kyle'as Kuzma („Los Angeles Lakers“), Jasonas Tatumas („Boston Celtics“) ir Donovanas Mitchellas („Utah Jazz“).

Visi šie krepšininkai buvo pašaukti 2017 metų NBA naujokų biržoje, o artėjančiame tarpsezonyje maždaug spalio viduryje turės galimybę pratęsti naujokų kontraktus. Visgi trijų mėnesių pertrauka be krepšinio ir trumpesnė treniruočių stovykla padidina riziką patirti traumą, kuri netgi pribaigtų labai šviesią kiekvieno iš šių jaunuolių karjerą.

Šis NBA talentų penketukas tikisi, kad susivienijus jiems pavyks suformuoti nuomonę lygoje apie draudimo tokiose situacijose svarbą ne tik jaunųjų krepšininkų, bet ir apskritai visų žaidėjų tarpe.

ESPN šaltiniai teigia, kad NBA ir NBPA jau susitarė dėl nuo karjerai pavojų keliančių traumų apsaugančio draudimo, beliko suderinti aplinkybes.

Pranešama, kad žaidėjams, kurių sutarties vertė siekia 100 mln. JAV dolerių, draudimas (nuo liepos 30 iki spalio 13 dienos) galėtų kainuoti apie 500 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas