Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 29

Kyrie Irvingas apie savo paties vardo batelius: „Šlamštas“

„Brooklyn Nets“ superžvaigždė Kyrie Irvingas socialiniame tinkle sudergė savo paties vardo naujausius sportinius batelius.
Kyrie Irvingas pasisakė apie savo paties vardo batelius
Kyrie Irvingas pasisakė apie savo paties vardo batelius / „Twitter“ nuotr.

Įprastai prieš kiekvieno naujo NBA sezono pradžią „Nike“ išleidžia vardinius Kyrie Irvingo sportinius batelius, kurie tampa tikromis sensacijomis sporto prekių parduotuvėse.

Panašu, kad šių metų leidimas – „Nike Kyrie 8“ sportinė avalynė – gali būti labai nenusisekęs produktas. Su tuo sutinka ir pats krepšininkas, patvirtinęs, kad neturėjo nieko bendra su batelių įvaizdžio kūrimu.

„Scanpix“ nuotr./Kyrie Irvingas
„Scanpix“ nuotr./Kyrie Irvingas

„Aš nesu niekuo susijęs su „Kyrie 8“ batelių dizaino kūrimu ar jų marketingu. Mano nuomone, jie yra šlamštas! Prie jų neprisidėjau absoliučiai niekuo! „Nike“ planuoja juos paleisti į prekybą net ir be mano sutikimo, todėl iš karto noriu atsiprašyti savo tikrų KAI11 prekinio ženklo gerbėjų!“, – instagrame komentavo Irvingas.

Nepasitenkinimą savo vardiniais bateliais išreiškęs „Nets“ įžaidėjas tikrai nėra toks pirmasis. Pavyzdžiui, LeBronas Jamesas „Nike“ kompanijai liepė visiškai perdaryti „Lebron6“ batelius, „Air Jordan 2“ serijos bateliai nepatiko ir legendiniam Michaelui Jordanui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas