Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 01 31

„Lakers“ ruošiasi pirmajam mačui po Kobe žūties: arena pasipuošė 8 ir 24 numeriais

„Los Angeles Lakers“ klubas šiąnakt sužais pirmąsias rungtynes po tragiškos Kobe Bryanto žūties. Susitikimas su „Portland Trail Blazers“ klubu bus skirtas komandos legendos atminimui.
Kobe Bryanto marškinėlių jūra „Staples Center“ arenoje
Kobe Bryanto marškinėlių jūra „Staples Center“ arenoje / „Scanpix“ nuotr.

Kiekvienas „Staples Center“ arenoje per šį susitikimą apsilankęs sirgalius gaus 8 arba 24 numeriu paženklintus K.Bryantu marškinėlius.

Būtent tokiais jis žaidė NBA lygoje visą savo karjerą, kurią praleido „Lakers“ klube.

Po sraigtasparnio avarijos, per kurią žuvo ir Kobe dukra Gianna, „Lakers“ jau turėjo žaisti rungtynes antradienį, bet mačas prieš to paties miesto „Los Angeles Clippers“ klubą buvo nukeltas.

Visgi nuo tada Los Andželo ekipos žaidėjai grįžo į treniruotes, o ketvirtadienį pasirodė vaizdai, kaip norėdami prasiblaškyti „Lakers“ krepšininkai tarpusavyje žaidžia amerikietiškąjį futbolą.

K.Bryanto gedi ne tik „Lakers“ žaidėjai – pranešama, kad ateinančios nakties rungtynėse dėl asmeninių priežasčių nežais Carmelo Anthony. Praktiškai neabejojama, kad Melo vis dar neatsigavo po artimo bičiulio Kobe žūties.

„Lakers“ šį sezoną yra viena geriausių NBA komandų – laimėjo 36 rungtynes iš 46 ir Vakarų konferencijoje užima pirmąją vietą. Iš visų NBA komandų geresnį rezultatą turi tik „Milwaukee Bucks“ (41-6).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas