Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 09

„Lapė ir jautis“ – naujasis komandos draugas išgyrė D.Sabonį: „Jis – monstras“

„The Fox & The Ox“ – štai taip naująją komandos erą pristato „Sacramento Kings“. Išvertus į lietuvių kalbą – „Lapė ir Jautis“. Nuo pralaimėjimų pavargusi komanda iš Domanto Sabonio laukia didžių dalykų nesėkmių nualintame krašte.
Domantas Sabonis ir De‘Aaronas Foxas
Domantas Sabonis ir De‘Aaronas Foxas / „Kings“ klubo nuotr.

„Jis yra monstras. Galingas it jautis“, – štai tokiais žodžiais naująjį komandos draugą Sakramente pasitiko De‘Aaronas Foxas.

Iki šiol jis buvo ryškiausia žvaigždė „Kings“ klube. Po antradienį NBA lygą sudrebinusių mainų, spindesiu ir įtaka komandoje jam teks dalintis su D.Saboniu.

„Jis labai daug dalykų daro gerai – gali sužaisti du prieš du, gali įmesti iš toliau, perduoti kamuolį, susikurti pranašumą žaisdamas nugarą į krepšį. Manau, mes visada prieš jį statydavome du gynėjus. Tikiuosi, kad dabar tai bus jau mūsų pranašumas“, – liaupses lietuviui toliau žarstė pagrindinis „Kings“ įžaidėjas.

Jau 16-tus metus į NBA atkrintamąsias nepatenkanti ekipa NBA Vakarų konferencijos apačioje žengia ir šiemet – su 20 pergalių ir 36 pralaimėjimais užima 13 vietą.

Tiesa, nuo įkrintamųjų – dešimtosios pozicijos, kurią šiuo metu užima Jono Valančiūno „New Orleans Pelicans“ (22-32), „karaliai“ atsilieka tik dviem laimėjimais.

„Jis palengvins rungtynes kitiems žaidėjams. Jeigu reikės – jis atkovos 20 kamuolių arba surinks trigubą dublį. Jis mums padarys tiek daug gerų dalykų – nekantrauju, kada galėsime pasinaudoti jo jėga ir sugebėjimais aikštėje“, – spirgėjo iš laimės D.Foxas.

„Indiana Pacers“ ekipoje šiame sezone D.Sabonis vidutiniškai rinko po 18,9 taško, 12,1 atkovoto kamuolio ir 5 rezultatyvius perdavimus.

Artimiausias rungtynes „Kings“ žais jau šiąnakt namuose su „Minnesota Timberwolves“. Tiesa, ar jose jau galės rungtyniauti ir D.Sabonis – neaišku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas