Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 29

Latvio rekordas NBA: K.Porzingis pakomentavo rezultatyviausią karjeros mačą

Kristapas Porzingis sužaidė rezultatyviausias rungtynes per savo karjerą, pelnęs 41 tašką „Washington Wizards“ komandai (11-10) per mačą pirmadienį.

Vašingtono krepšininkai nutraukė nesėkmių seriją, kai itin rezultatyviose rungtynėse namie 142:127 įveikė „Minnesota Timberwolves“ ekipą (10-11).

Kristapas Porzingis buvo ryškus atakų lyderis, pelnęs net 41 tašką.

Latvijos aukštaūgis pataikė 6 iš 8 dvitaškių, 6 iš 10 tritaškių bei visas 11 baudų, taip pat atkovojo 4 kamuolius per 31 žaidimo minutę. Jau per pirmąją rungtynių dalį 27 metų 221 cm ūgio latvis surinko 29 taškus, įskraidinęs net šešis tolimus metimus.

VIDEO: Kristaps Porzingis Sets New CAREER-HIGH 41 Points! | November 28, 2022

Iki šiol K.Porzingio karjeros rekordas buvo 40 taškų – tiek jis įmetė dar 2017 metais, kai atstovavo „New York Knicks“, tada žaidusiai prieš „Indiana Pacers“.

„Turiu pažymėti, kad jaučiuosi gerai. Manau, kad negalėčiau to pasiekti, jei būtume anksčiau įgiję 30 taškų persvarą, o aš būčiau sėdęs ant suolo ketvirtajame kėlinyje“, – sakė K.Porzingis, šį sezoną NBA renkantis po 20,3 taško.

41 tašką NBA rungtynėse 2008 metais yra įmetęs ir Linas Kleiza, o tai ilgai buvo Lietuvos krepšininkų rekordas stipriausioje pasaulio lygoje. Šiemet sausį šį pasiekimą pagerino Domantas Sabonis, pelnęs 42 taškus, kai dar atstovavo „Indiana Pacers“ ir surengė rezultatyviausią pasirodymą karjeroje rungtynėse su „Utah Jazz“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas