Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 29

LeBronas Jamesas nutraukė kontraktą su „Cavaliers“

LeBronas Jamesas pranešė „Cleveland Cavaliers“ klubui, kad atsisako 35,6 mln. JAV dolerių vertės kontrakto kitam sezonui. Tai reiškia, kad jis tampa laisvu žaidėju NBA rinkoje.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

L.Jameso atstovai informavo Klivlando klubą penktadienį, – pranešė naujienų agentūros AP šaltiniai, nenorėję prisistatyti, nes NBA klubai negali viešai komentuoti žaidėjų perėjimų, kurių langas atsidaro sekmadienį.

Šis sprendimas buvo laukiamas iš tris kartus NBA čempionu tapusio L.Jameso, kuris pastaruosius aštuonis sezonus iš eilės žaidė NBA finale.

33 metų krepšininkas dabar nuspręs, ar jis paliks Klivlando klubą antrą kartą per savo karjerą, kaip tai buvo nutikę 2010-metais, kuomet LeBronas persikėlė į Majamį ir praleido ten keturis sezonus su „Heat“, laimėjęs du titulus.

Paskui L.Jamesas sugrįžo į gimtąją Ohajaus valstiją ir Klivlandą, kurio miesto komandai atstovavo 2003-2010 ir 2014-2018 metais.

L.Jamesas teigė, kad kito pasirinkimo svarbiausias faktorius bus šeima. Vis dar yra galimybė, kad jis sudarys naują sutartį su „Cavaliers“, kuri šiemet NBA finale pralaimėjo „Golden State Warriors“ klubui.

„Instagram“ nuotr./LeBronas Jamesas su žmona ir sūnumis
„Instagram“ nuotr./LeBronas Jamesas su žmona ir sūnumis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai