Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 07

LeBronas Jamesas pasveikino sūnų, pasirinkusį komandą

Bronny Jamesas, NBA superžvaigždės LeBrono Jameso sūnus, paskelbė, kad atstovaus Pietų Karolinos universiteto „Trojans“ komandai Los Andžele. 18-metis krepšininkas apie tai pranešė per instagramą.
Bronny Jamesas ir LeBronas Jamesas
Bronny Jamesas ir LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

188 cm ūgio gynėjas iš Klivlando pastaruoju metu lankė mokyklą Kalifornijoje.

B.Jamesas laikomas vienu iš talentingiausių penkių įžaidėjų tarp bendraamžių JAV, o ESPN jį rikiuoja 19-uoju šimtuke tarp ateinančių žaidėjų į NCAA varžybas nuo 2023 metų.

„Velniškai tavimi didžiuojuosi“, – parašė LeBronas Jamesas, šiuo metu žaidžiantis „Los Angeles Lakers“ gretose ir kovojantis NBA Vakarų konferencijos pusfinalyje.

Po laimėtų rungtynių prieš „Warriors“, L.Jamesas daug kalbėjo apie sūnų.

„Sveikinimai mano sūnui dėl kitos kelionės, jis išsirinko gerą universitetą“, – džiaugėsi „Lakers“ superžvaigždė.

Jis pats į NBA prieš du dešimtmečius pateko tiesiai iš mokyklos, tad dabar svarstė, kad sūnus yra pirmasis iš giminės, patekęs į universitetą.

„Neįtikėtinas dalykas, – sakė L.Jamesas. – Akivaizdu, kad jo tėvas nelankė universiteto. Jo mama nėjo į universitetą. Super, šaunu. USC gaus šaunų vaikį. Jis atvyks žaisti krepšinį, bet jie labai nustebs, pamatę, koks puikus jis yra vaikis, nors jie jau kvietė pas save kurį laiką.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Bronny Jamesas ir LeBronas Jamesas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Bronny Jamesas ir LeBronas Jamesas

L.Jamesas dabar žaidžia 20 sezoną ir teoriškai įmanoma būtų susidurti su sūnumi NBA rungtynėse. Tiesa, laikas tiksi. Jei Bronny paliktų universitetą ir jau po vieno sezono pasuktų į NBA, jo tėvui būtų 40 metų.

„Aš nusiteikęs rimtai, – sakė L.Jamesas. – Vis dar nusiteikęs rimtai. Akivaizdu, kad ir toliau bandysiu išlaikyti kūną ir galvą šviežius, ypač galvą. Kita vertus, aš darau savo dalykus lygoje, o mano sūnus turi savo kelionę.

Mano pasiryžimas (žaisti drauge) nereiškia, kad ir jis turi norėti taip pat. Aš visiškai tai suprantu. Mano darbas yra palaikyti sūnų, kad ir ko jis norėtų. Būti tėvu nereiškia, kad visada turi klostytis pagal tavo norus. Tai apie vaikų išklausymą, tik tada gausi tikrus santykius.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas