Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 07

LeBrono akivaizdoje – galingas Žalgirio“ legionieriaus dėjimas ir rezultatyvus žaidimas

LeBronas Jamesas ir Anthony Davisas sulaukė didžiulių ovacijų Las Vegaso „Thomas & Mack Center“ arenoje, kai didžiuliame kube kameros nukrypo į „Los Angeles Lakers“ žvaigždyną. Vieni geriausių NBA žaidėjų stebėjo „Lakers“ ir „Los Angeles Clippers“ susirėmimą, kuriame NBA vasaros lygoje startavo ir Kauno „Žalgiriui“ priklausantis puolėjas Nigelis Hayesas.
Nigelis Hayesas
Nigelis Hayesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Clippers“ pirmosiose savo NBA vasaros lygos rungtynėse nugalėjo „Lakers“ 93:87.

Starto penkete mačą pradėjęs N.Hayesas pelnė pirmuosius rungtynių taškus ir netrukus dar pasižymėjo greitu dvitaškiu iš distancijos. Bet kitų 24 metų puolėjo taškų teko palūkėti.

N.Hayesas iš gerų padėčių prametė tris tritaškius ir varžovų buvo tyčia provokuojamas atakuoti iš toli.

Vis dėlto 203 cm ūgio krepšininkas atgavo pasitikėjimą – trečiojo kėlinio viduryje N.Hayesas sudrebino krepšį galingu dėjimu su varžovo priežiūra.

Iš viso per 27 minutes amerikietis pelnė 13 taškų, (5/8 dvit., 0/3 trit., 3/4 baud.), atkovojo 4 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, suklydo 1 ir prasižengė 2 kartus.

N.Hayesas žaidžia vienoje komandoje su įžaidėju Derricku Waltonu, kuris dalį praėjusio sezono atstovavo Kauno „Žalgiriui“, o metus baigė Berlyno ALBA klube. Atakų organizatorius per 15 minučių pelnė 6 taškus ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Mfiondu Kabengele nugalėtojams pelnė 21, Amiras Coffey 17 taškų. Pralaimėjusiems Devontae Cookas ir Joe Youngas surinko po 17 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas