Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 07

LeBrono per dantį patrauktas Marcas Gasolis: „Tai aš buvau apvogtas!“

Komandos draugais „Los Angeles Lakers“ klube tapę LeBronas Jamesas ir Marcas Gasolis tęsia draugišką diskusiją dėl 2013-ųjų metų geriausiai besiginančio žaidėjo apdovanojimo teisėtumo. Pirmasis šią temą paklibino „karalius“, o savo atsaką dabar davė ir vidurio puolėjas iš Ispanijos.
Marcas Gasolis
Marcas Gasolis / „Scanpix“ nuotr.

„Marcas savo namuose turi man priklausantį geriausiai besiginančio žaidėjo titulą. Myliu tave, Marcai, nekantrauju apie tai pasikalbėti gyvai“, – praėjusią savaitę teigė LeBronas, kuris 2013-ųjų metų geriausiai besiginančio žaidėjo rinkimuose liko antras, į priekį užleisdamas tik „Memphis Grizzlies“ dičkį Marcą Gasolį.

35-erių katalonas ESPN žurnalistui Dave'ui McMenaminui teigė, jo apdovanojimo labiausiai tą sezoną nusipelnė jo komandos draugas Tony Allenas.

„Jei LeBronas nori, galėsime tai aptarti prie vyno taurės, – sakė M.Gasolis. – Jei šis trofėjus turi kam nors priklausyti, tikiu, kad tas žmogus turi būti iš „Grizzlies“. Tai labiausiai tokio pobūdžio apdovanojimo nusipelniusi komanda. Jie pasirinko mane, bet jei kažkas gali dėl to skųstis, tai Tony Allenas.“

Draugiškoje diskusijoje M.Gasolis ištraukė papildomą argumentą. Kodėl jis nepateko į pirmąją simbolinę geriausiai besiginančių žaidėjų sezono komandą, o buvo išrinktas į antrąją?

Praeityje šį klausimą kėlė ir apdovanojimo geidęs LeBronas Jamesas, patekęs į pirmąją komandą.

„Man tai nelabai rūpi, bet galiu sakyti, jog mane apvogė dėl simbolinės komandos. Aš turėjau ten būti, nors ir nesuku dėl to galvos. Jei LeBronas norės, galėsime susėsti ir iš to pasijuokti. Jei ne, neabejoju, kad jis šį apdovanojimą galėtų iškovoti šiemet“, – teigė „Lakers“ centras.

Šiedu 35-erių krepšininkai sujungė jėgas Los Andžele bei bandys antrą kartą iš eilės atvesti „Lakers“ į NBA sostą. NBA sezonas startuos jau gruodžio 22-ąją dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas