Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 05

Legendine citata pagarsėjęs M.Jordano komandos draugas dėl koronaviruso neteko brolio

Ketverius metus su Michaelu Jordanu rungtyniavusio ir triskart NBA čempionu tapusio Stacey Kingo šeimoje – gedulas. Buvęs krepšininkas pranešė, kad nuo koronaviruso sukeltų komplikacijų mirė jo brolis Lamoyne'as.

Apie 60-mečio savo brolio mirtį septyneriais metais jaunesnis S.Kingas pranešė socialiniame tinkle „Twitter“.

„Dėl mirtino koronaviruso netekau savo vyresniojo brolio Lamoyne'o Kingo šeštadienio rytą, – rašė žaidėjas. – Prašau, imkitės reikalingų priemonių, kad apsaugotumėte savo mylimus žmones. Likite namuose, praktikuokite socialinio atstumo taisyklės ir dėvėkite kaukes. Ši liga yra tikra.“

Nuo 1989 iki 1994 m. „Chicago Bulls“ gretose žaidęs S.Kingas prisidėjo prie trijų titulų 1991-1993 m., o iš viso per aštuonerius metus trukusią NBA karjerą vidutiniškai rinko po 6,4 taško.

Labiausiai jis pagarsėjo pirmajame karjeros sezone, kai po „Bulls“ pergalingų rungtynių prieš „Cleveland Cavaliers“, kuriose M.Jordanas pelnė 69 taškus ir pasiekė karjeros rekordą, nuvilnijo per žiniasklaidos antraštes įsimintina fraze.

„Visada prisiminsiu šias rungtynes kaip tas, kuriose aš ir Michaelas Jordanas kartu surinkome 70 taškų“, – po to susitikimo sakė vienintelį tašką baudos metimu pelnęs S.Kingas.

Buvęs krepšininkas šiuo metu dirba televizijoje ir komentuoja „Bulls“ rungtynes.

Nuo koronaviruso Jungtinėse Valstijose mirė jau 68,5 tūkst. žmonių, o vienas didžiausių ligos židinių yra būtent Čikaga, kur užfiksuota jau per 50 tūkst. COVID-19 atvejų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas