Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 23

Lemtingą NBA naktį D.Sabonis pasitinka fantastiška nuotrauka su tėvu: „Jis – mano įkvėpimas“

Domantas Sabonis su tėčiu Arvydu nekantraudami laukia svarbiausios nakties 20-mečio gyvenime. Penktadienio paryčiais 2 val. Lietuvos laiku prasidės NBA naujokų birža, kurioje Domantas sužinos pirmąją savo komandą NBA. Puolėjas jau sukasi NBA naujokų biržos koridoriuose Brukline. „Labai džiaugiuosi čia būdamas ir mėgaujuosi kiekviena akimirka. Bus šaunu“, – nekantrauja D.Sabonis.
Arvydas Sabonis ir Domantas Sabonis
Arvydas Sabonis ir Domantas Sabonis / „Twitter“ nuotr.

Krepšininkas jau pozuoja NBA žurnalistams su „Spalding“ kamuoliu.

Jau artėjančią naktį D.Sabonis dalyvaus kitoje fotosesijoje. Tik jau su naujosios jo NBA komandos kepurėle. Prieš tai jis dar pozuos lipdamas ant naujokų biržos scenos ir spausdamas ranką NBA komisarui Adamui Silveriui.

Bet smagiausia nuotrauka – ne jo vieno, o su svarbiausiu žmogumi Domanto gyvenime – Arvydu Saboniu.

„Mano įkvėpimas. Didžiulė garbė vilkėti marškinėlius su jo pavarde“, – pasidalinęs fantastiška judviejų nuotrauka, „Twitter“ rašė Domantas.

Brukline besisukiojantis krepšininkas jau sulaukė JAV žurnalistų dėmesio. ESPN 211 cm ūgio žaidėją kalbino būtent apie tėvą – kaip ir daugiausiai kitų žurnalistų Amerikoje.

„Jis su manimi labai daug kalbėjo apie tai, į ką turėčiau atkreipti dėmesį. Į smulkmenas. Labai gera jį turėti, nes pasitikiu juo labiau nei bet kuo kitu, – tikino D.Sabonis. – O aš pats galiu įnešti į žaidimą energijos, atkovotų kamuolių, aistros. Aš mėgstu laimėti. Noriu būti laimėtoju. Man tai svarbiausia“.

Jau galima tik įsivaizduoti, kaip įspūdingai atrodys D.Sabonio šeimos stalas NBA naujokų biržos žaliajame kambaryje, į kurį pakviesti 19 geriausias prognozes turinčių žaidėjų.

Jame bus ir Domantas, kuriam kompaniją palaikys tėtis, abu broliai ir sesuo. Visa Sabonių šeimyna bus tikra naujokų biržos nakties staigmena, į kurią kryps operatorių kameros ir fotografų objektyvai.

Komanda jau aiški?

NBA naujokų biržoje D.Saboniui prognozuojamas 7-20 šaukimas.

Tačiau vis daugiau signalų, kad puolėjo karjera NBA prasidės Toronte. Jono Valančiūno „Toronto Raptors“ naujokų biržoje turi 9-ąjį šaukimą.

„Keli žmonės mane informavo, kad „Raptors“ galėjo duoti Saboniui pažadą. Štai kodėl jis daugiau nebedalyvaus peržiūrose“, – praėjusią savaitę pranešė „Basketball Insiders“ žurnalistas Steve'as Kyleris.

ESPN žurnalistas Chadas Fordas, remdamasis NBA skautų ir vadovų nuomone, taip pat D.Sabonį siunčia į Torontą.

„Raptors“ aprangą lietuvis jau matavosi šio NBA klubo peržiūroje. Jis taip pat treniravosi „Utah Jazz“, „Phoenix Suns“ ir „Boston Celtics“ treniruočių bazėse.

Naujokų biržos specialistai taip pat teigia, kad Domantu labai domisi „Atlanta Hawks“, kuri turi 12-ąjį šaukimą. Dėl didžiulio NBA ekipos susidomėjimo „Draft Express“ pakėlė D.Sabonio akcijas iš 17-osios į 12-ąją poziciją.

Daug diskutuojama ir apie galimą aukštaūgio ateitį „Boston Celtics“ gretose, tačiau šis klubas turi tik 16-ąjį šaukimą. Kitaip tariant, D.Sabonio jie greičiausiai nebesulauks, nes krepšininką bus pasirinkusi kita komanda.

Aišku, visada įmanomas mainų scenarijus.

„NBA Draft“ D.Saboniui prognozuoja 8-ąjį šaukimą, kuris priklauso „Sacramento Kings“. Bet per tuos kelis mėnesius nebuvo jokių ženklų, kad Sakramentas iš tikrųjų domėtųsi Domantu. Nebent „Kings“ pašauks žaidėją aštuntuoju šaukimu ir iškart jį išmainys į kitą komandą.

Buvo daug spėlionių, daug samprotavimų, kur prasidės D.Sabonio karjera NBA. Laukimas jau baigiasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas