Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 14

Lietuvą užstojęs Jonas Valančiūnas metė iššūkį NBA legendai

Vos tik broliai Ballai pasirašė sutartį su Prienų-Birštono „Vytautu“, Jonas Valančiūnas tapo geriausiu Lietuvos ambasadoriumi. Sykį jau maloniai pareklamavęs Prienus Ballų šeimynai, „Toronto Raptors“ centras neliko abejingas pašaipioms NBA legendos pastaboms.
Jonas Valančiūnas ir Charlesas Barkley
Jonas Valančiūnas ir Charlesas Barkley / „Scanpix“ nuotr.

„Nežinau, kur yra Lietuva, bet niekada ten nepalikčiau savo nepilnamečių vaikų vienų. Jei LaVaras Ballas save laiko geru tėvu, jis ten su jais turėtų likti visam laikui“, – ESPN pokalbių laidoje pasisakė buvusi NBA žvaigždė Charlesas Barkley.

J.Valančiūnas sureagavo į TNT televizijos komentatoriaus pasisakymą.

Anksčiau jau turėjęs linksmą istoriją, kai Ch.Barkley mokėsi ištarti jo pavardę, šįkart lietuvis vėl kvietė geriau pažinti jo tautą.

„Nesirūpink, Charlesai. Kadangi jau gali teisingai ištarti mano vardą, mielai aprodyčiau, kur yra Lietuva. Norėčiau tave pakviesti būti mano asmeniniu svečiu kitą vasarą. Ką manai?“ – tviteryje su šypsena rašė J.Valančiūnas.

Amerikietis dar neturėjo galimybės atsakyti į 25-erių centro kvietimą, bet labai realu, kad šmaikštieji Ch.Barkley kolegos iš televizijos būtinai perduos jam šią žinutę.

Vertinęs Ballų sutartį su Prienų-Birštono „Vytautu“, Ch.Barkley neslėpė liūdesio.

„Man liūdna dėl tų vaikų. LaVaras Ballas nėra geras tėvas. Jis tiesiog naudojasi savo vaikais.

Jis susitelkęs tik į „Big Baller Brand“ ir nori pasipelnyti iš savo vaikų. Dėl to man labai liūdna.

Žinau, kad Lietuva turi puikias krepšinio tradicijas. Prisiminkime Svajonių komandos laikus. Jie tada irgi buvo vieni geriausių pasaulyje. Tik nieko nežinau apie Lietuvos krepšinio lygą ir kiek ji stipri.

Bet man liūdna, kad LaVaras naudojasi vaikais pasipelnymo tikslais“, – komentavo Ch.Barkley.

„Tai puiki galimybė Ballams. Lietuva yra nuostabi šalis, – kiek anksčiau apie Ballų perėjimą į Prienus samprotavo J.Valančiūnas. – Manau, kad jiems ji patiks. Mūsų krepšinis yra aukšto lygio. Įdomu, kaip jiems seksis. Mes maža šalis, bet mūsų krepšinio istorija yra labai turtinga. Turime puikių žaidėjų. Jie pasirinko gerą krepšinio mokyklą. Jie tiesiog turi sunkiai dirbti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas