Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 10

Los Andžele gimęs K.Thompsonas džiaugiasi didėjančia priešprieša su „Lakers“

Klay Thompsonas gimė Los Andžele, kur matė savo tėvą Mychalą žaidžiantį „Los Angeles Lakers“ klube. Pats K.Thompsonas mokyklos laikus leido Pietų Kalifornijoje. Krepšininkas supranta, kokia aistra krepšiniui yra jaučiama šiame regione, todėl džiaugiasi, kad jo kraštuose nusileido toks krepšinio milžinas kaip LeBronas Jamesas.
Klay Thompsonas ir LeBronas Jamesas
Klay Thompsonas ir LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Karaliaus atstovaujamas „Lakers“ klubas trečiadienio vakarą pratęs pasiruošimą sezonui ir susitiks su K.Thompsono atstovaujama „Golden State Warriors“ ekipa.

„Manau, kad tai yra šaunu, – kalbėdamas apie L.Jameso persikėlimą į „Lakers“ sakė K.Thompsonas. – Tai prideda daug susidomėjimo lyga, o „Lakers“ gaus tiek dėmesio, kiek gaudavo geriausiais laikais.“

K.Thompsonas, žinoma, žaidė prieš L.Jamesą, kai šis dar vilkėjo „Cleveland Cavaliers“ marškinėlius. Vyrai susitiko keturiuose iš eilės NBA finaluose. „Warriors“ snaiperis žino, kaip dabar keisis intensyvumas Vakarų konferencijoje.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Klay Thompsonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Klay Thompsonas

„Na, kiek jį matėme anksčiau, jis visada būdavo Rytų konferencijos viršūnėje. Mačai prieš jį visada yra intensyvūs. Tikiuosi, kad jis labai sustiprins „Lakers“, ši komanda jau turi daug puikų vyrukų, įrodžiusių vertę. Todėl ir tikiuosi, kad kovos Vakaruose bus įtemptos.

Kaskart, kai varžais su geriausiu žaidėju pasaulyje, net nesvarbu kokiame sporte, nori pasirodyti kuo geriau. Štai kodėl tokie vaikinai kaip Stephenas Curry, Kevinas Durantas, Kobe Bryantas, Jamesas Hardenas turi kiekvieną vakarą galynėtis su labiausiai besistengiančiais savo varžovais. Nieko kito nebus ir žaidžiant prieš „Lakers“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas
AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas

Ir K.Thompsonas, ir „Warriors“ treneris Steve'as Kerras laukia vis stiprėsiančios „Lakers“ ir dabartinių NBA čempionų priešpriešos.

„Manau, kad „Warriors“ sirgaliams tai bus svarbiausias momentas „Warriors“ – „Lakers“ priešpriešoje. Neabejoju, kad anksčiau „Lakers“ nežiūrėjo į tokias rungtynes kaip į priešpriešą, kai patys dominavo lygoje, tačiau dabar bus smagu.

Esame tame pačiame divizione, abi komandos turi daug talento, atmosfera bus nuostabi. Žmonės jau laukia net ikisezoninių akistatų“, – kalbėjo S.Kerras.

„Scanpix“ nuotr./Steve'as Kerras
„Scanpix“ nuotr./Steve'as Kerras

K.Thompsonas tiki, kad mačai tarp Šiaurės ir Pietų Kalifornijos komandų tik aštrės, mat „Warriors“ turi du NBA titulus, o kitoje barikadų pusėje tikimasi, kad L.Jamesas iškels „Lakers“ į lygos viršūnę.

Po trečiadienio akistatos Las Vegase, „Lakers“ ir „Warriors“ dar kartą susitiks penktadienį San Jose, Kalifornijoje.

Pirmoji šių komandų dvikova NBA sezono metu vyks Kalėdų dieną „Oracle“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai