Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 13

M.D'Antoni žinutė klubui: „raketų“ strategas daugiau netreniruos

Nusileidus „Houston Rockets“ sezono uždangai Mike'as D'Antoni tapo laisvuoju agentu. Sekmadienį patyręs specialistas klubo vadovybę informavo, kad ekipos daugiau netreniruos, praneša ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis.
Jamesas Hardenas ir Mike'as D'Antoni
Jamesas Hardenas ir Mike'as D'Antoni / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 NBA Houston Rockets

„Su dideliu liūdesiu ir tuo pačiu dėkingumu aš ir mano žmona Laurel pranešame, kad mūsų nuostabi kelionė Hjustone atėjo į pabaigą. Verčiame naują mūsų gyvenimo lapą“, – D'Antoni dėstė laiške ESPN.

69-erių specialistui „Rockets“ dar prieš 2019-2020 metų sezoną siūlė naują kontraktą, tačiau M.D'Antoni visus pasiūlymus atmetė.

ESPN praneša, kad strategas tikrai bus vienas iš svarstytinų kandidatų užimti atsilaisvinusią vyriausiojo „Philadelphia 76ers“ ekipos trenerio kėdę.

Apžvalgininkas Timas MacMahonas prideda, kad „Rockets“ jau išreiškė susidomėjimą dabartiniu „Los Angeles Clippers“ asistentu Samu Cassellu, kuris savo kaip profesionalaus krepšininko karjerą pradėjo būtent Hjustone.

Keturis sezonus „Rockets“ klubui atidavęs M.D'Antoni per šį laikotarpį iškovojo 217 pergalių ir patyrė 102 pralaimėjimus. „Raketos“ kartą varžėsi Vakarų konferencijos finale, o triskart krito pusfinalyje.

Tik „Golden State Warriors“ (46), „Boston Celtics“ (33) ir „Toronto Raptors“ (31) per pastaruosius keturis sezonus NBA atkrintamosiose iškovojo daugiau pergalių už „Rockets“ (28).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas