Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 25

M.Jordanas pagaliau apsisprendė dėl „Hornets“ trenerio

Michaelas Jordanas pagaliau priėmė sprendimą dėl naujojo „Charlotte Hornets“ klubo trenerio. Į šias pareigas grįžta komandai penkerius metus jau vadovavęs Steve'as Cliffordas.
Steve'as Cliffordas
Steve'as Cliffordas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Jordanas, klubo savininkas, pastaruoju metu kalbėjosi su Mike'u D'Antoni, buvo minimi ir kiti kandidatai, tačiau nusprendė „Hornets“ vairą patikėti 60-mečiui S. Cliffordui.

S. Cliffordas „Hornets“ ekipą treniravo 2013-2018 metais – per tą laiką pasiekė 48 proc. pergalių (196-214) ir dukart komandą išvedė į atkrintamąsias.

Jo vadovaujama „Hornets“ 2015-16 metais sužaidė geriausią sezoną nuo klubo sugrįžimo į NBA lygą 2004-aisiais. Iškovojusi 48 pergales reguliariajame sezone (48-34), pirmajame atkrintamųjų etape „Hornets“ tąsyk 3:4 nusileido „Miami Heat“ ekipai.

Iki šiol tai paskutinis „Hornets“ pasirodymas NBA atkrintamosiose.

2018 m. atleistas iš Šarlotės klubo S. Cliffordas trejus metus treniravo „Orlando Magic“ klubą, o pastaruosius sezonus konsultavo Steve'ą Nashą „Brooklyn Nets“ klube.

„Hornets“ paskelbus apie S. Cliffordo sugrįžimą, „Utah Jazz“ lieka vieninteliu klubu lygoje, dar neturinčiu stratego kitam sezonui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas