Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mainai NBA lygoje – iškeistas Kyle'as Lowry

NBA lygoje įvykdyti dar vieni mainai. Šį kartą susitarė „Miami Heat“ ir „Charlotte Hornets“ klubai.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, kad „Heat“ siunčia į Šarlotę veteraną Kyle'ą Lowry ir 2027 m. naujokų biržos pirmojo rato šaukimą, o mainais gauna Terry Rozierą.

38-ąjį gimtadienį po poros mėnesių minėsiantis K.Lowry Majamyje žaidė nuo 2021 m. vasaros. Šį sezoną jis per susitikimą rinko po 8,2 taško ir 4 rezultatyvius perdavimus, bet pastaruoju metu jo žaidimo kreivė labai krito – per 2024-aisiais sužaistus devynis mačus K.Lowry rezultatyvumas siekė vos 4,4 taško.

Geriausius karjeros metus, nuo 2012 iki 2021 m., K.Lowry praleido „Toronto Raptors“, o 2019-aisiais su Kanados ekipa tapo NBA čempionu.

ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowski teigimu, Šarlotėje K.Lowry neužsibus. „Hornets“ iš pradžių mėgins veteraną iškeisti, o vėliau jo kontraktas gali būti išpirktas, taip atveriant galimybę pasirašyti sutartį su juo kitoms komandoms.

Į Majamį keliaujantis T.Rozieras šį sezoną fiksuoja rekordinius karjeros skaičius – vidutiniškai po 23,2 taško ir 6,6 rezultatyvaus perdavimo.

Šarlotėje jis žaidė nuo 2019-2020 m. sezono, kai atvyko į „Hornets“ iš „Boston Celtics“ komandos.

Praėjusį sezoną NBA finalą pralaimėjęs „Heat“ klubas su 24 pergalėmis ir 19 pralaimėjimų Rytų konferencijoje užima šeštąją vietą, o „Hornets“ (10-31) yra trylikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas