Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mato Buzelio idealas apibėrė lietuvį komplimentais: „Jis gali tapti žvaigžde“

Matas Buzelis ne sykį išskyrė NBA žvaigždę Paulą George'ą kaip vieną savo idealų, o dabar sulaukė ir paties amerikiečio dėmesio.
Matas Buzelis ir Paulas George'as
Matas Buzelis ir Paulas George'as / „Scanpix“ nuotr.

Iš „Los Angeles Clippers“ į „Philadelphia 76ers“ šią vasarą persikėlęs P.George'as dalyvavo savo tinklalaidėje su kita NBA žvaigžde DeMaru DeRozanu ir prabilo apie 11-uoju šaukimu šių metų naujokų biržoje „Chicago Bulls“ klubo pasikviestą Matą Buzelį.

„Man patinka jaunas vyrukas, kurį pasišaukė Čikaga. Matas bus geras krepšininkas, – sakė P.George'as. – Stebėjau jį Vasaros lygoje, šiek tiek mačiau kaip jis žaidė prieš Cooperį (Flaggą, galimą 2025 m. naujokų biržos pirmą šaukimą – red. past.).

Man teko su juo šnektelėti Las Vegase per Vasaros lygą. Jis man sakė: „esi vienas mėgstamiausių mano žaidėjų, stebiu daugybę tavo žaidimo įrašų, pagal tavo žaidimą modeliuoju savo treniruotes, bandau atkartoti tavo žaidimą“. Tai šaunu, smagu turėti tokį ryšį.

Iš pradžių jo neatpažinau, bet po to pamačiau, kiek žmonių iš Čikagos jį supa. Be to, jis velniškai aukštas, gerokai aukštesnis už mane (P.George'as yra 203 cm ūgio – red. past.).

Jis gali tapti viena ateities žvaigždžių, ir labai greitai. Jis gali žaisti, tad nekantrauju jį išvysti šiame sezone.“

VIDEO: Paulo George'o liaupsės Matui Buzeliui

Nuo 2011 metų NBA lygoje žaidžiantis P.George'as naujokų biržoje savo pavardę išgirdo dešimtas, o per karjerą atstovaudamas „Indiana Pacers“, „Oklahoma City Thunder“, „Clippers“ ir „76ers“ komandoms jau devynis sykius žaidė „All-Star“ rungtynėse, šešis kartus buvo išrinktas į simbolinę sezono komandą, keturis kartus pateko į simbolinę geriausiai besiginančių sezono krepšininkų ekipą.

19-metis M.Buzelis su „Bulls“ apranga priešsezoninėse rungtynėse debiutuos spalio 8-ąją per akistatą su „Cleveland Cavaliers“, o oficialus jo debiutas numatytas spalio 23-iąją, kai „buliai“ išvykoje žais su „New Orleans Pelicans“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?