Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 08 09

„Mavericks“ savininkas: „Man nepatinka, kai krepšininkai rungtyniauja olimpiadoje“

Dalaso „Mavericks“ komandos savininkas Markas Cubanas yra viešiausiai savo nuomonę reiškiantis asmuo tarp ekipas įsigijusių verslo milžinų. Amerikietis tik dar kartą patvirtino, kad nemėgsta, kai jo komandos žaidėjai vyksta į tarptautinius turnyrus, tačiau į Rio de Žaneirą vis tiek išleido dažnai traumų kamuojamą Australijos rinktinės vidurio puolėją Andrew Bogutą.
Markas Cubanas
Markas Cubanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

A.Bogutas šiose olimpinėse žaidynėse, kol kas, žaidžia itin naudingai, tačiau vos prieš kelias savaites buvo abejojama, kad jis išvis galės žaisti. Australas NBA finale patyrė kairiojo kelio traumą, o tai buvo ne pirmasis kartas, kai krepšininkas susižaloja šią kūno dalį.

„Labai nerimavome dėl Andrew noro užsivilkti savo rinktinės marškinėlius. Man nepatinka, kai krepšininkai atstovauja rinktinėms, tačiau A.Bogutui juk vis tiek būtų tekę sugrįžti į gerą sportinę formą, – teigė M.Cubanas. – Mūsų medikai su juo nuolat bendrauja. Jis pažadėjo elgtis atsargiai, todėl mes juo pasitikime.“

Pasak A.Boguto, jis dėl traumos turėjo praleisti 6-8 savaites, o nuo incidento finale spėjo praeiti vos šešios. Jis tikina, kad į savo sveikatos būklę žiūri labai rimtai ir blogiausiu atveju pasitrauks iš turnyro Rio de Žaneire:

„Jiems nelabai patiko mano noras atstovauti Australijai. Jie man prognozavo 6-8 savaites, tačiau šešios jau praėjo. Atvirai su jais pasikalbėjau ir mes priėjome susitarimą.

Pažadėjau, kad būsiu atsargus. Jeigu mano kelis pradės tinti, tai važiuosiu namo ir neberungtyniausiu. Jie manimi pasitiki, todėl leido žaisti Brazilijoje.“

Tai gali būti paskutiniai A.Boguto metai rinktinėje, nes 2020-aisiais krepšininkui jau bus 35-eri. Nežinia kiek jis savo komandai galės padėti po ketverių metų, tačiau gali būti, kad australas rungtyniautų kildamas nuo suolo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas