Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 27

Mindaugas Kuzminskas pratęsė netaiklių metimų seriją

„New York Knicks“ (8-8) ir „Charlotte Hornets“ (9-7) NBA lygoje surėmė ginklus antrą vakarą iš eilės. Tik šįkart komandos susitiko Šarlotėje, kur pergalę 107:102 (38:22, 20:25, 17:24, 32:31) šventė „Hornets“. „Madison Square Garden“ arenoje „Knicks“ buvo laimėjusi po pratęsimo 113:111.
„Hornets“ – „Knicks“
„Hornets“ – „Knicks“ / „Scanpix“ nuotr.

„Jie per pirmąsias 6,5 minutės pelnė 24 taškus, ir, galima sakyti, šioje atkarpoje mes pralaimėjome rungtynes. Bandėme vytis, bet tai pareikalavo pernelyg daug jėgų“, – po susitikimo sakė „Knicks“ treneris Jeffas Hornacekas.

„Hornets“ nutraukė keturių pralaimėjimų seriją, nors žaidė be akies traumą patyrusio Nicolo Batumo, kuris penktadienio mače buvo pelnęs 18 taškų. Prancūzą starto penkete pakeitęs Jeremy Lambas taip pat surinko 18 taškų ir atkovojo net 17 kamuolių.

Šeimininkams pavyko pristabdyti Carmelo Anthony, kuris Niujorke buvo atseikėjęs 35 taškus. Šįkart „Knicks“ lyderis pataikė tik 7 metimus iš 25 (28 proc.) ir pasirodymą baigė su 18 taškų.

VIDEO: „Knicks“ pralaimėjo Šarlotėje

Blankus vakaras pasitaikė ir Mindaugui Kuzminskui. Vos 9 minutes aikštėje praleidęs lietuvis taškų nepelnė, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, perėmė 1 kamuolį ir kartą prasižengė.

Prametęs visus šešis metimus penktadienio mače, netaiklių metimų seriją M.Kuzminskas pratęsė ir Šarlotėje, kur pro šalį skriejo abu (0/2) lietuvio metimai.

„Hornets“: Kemba Walkeris 28, Jeremy Lambas 18 (17 atk. kam.), Frankas Kaminsky III 14, Michaelas Kidd-Gilchristas ir Cody Zelleris po 11.

„Knicks“: Kristapas Porzingis 25, Carmelo Anthony ir Derrickas Rose'as po 18, Courtney Lee 14, Brandonas Jenningsas 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito