Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 18

Mindaugas Kuzminskas surengė rezultatyviausią pasirodymą, bet „Knicks“ pralaimėjo

Mindaugas Kuzminskas sužaidė rezultatyviausias rungtynes NBA reguliariajame sezone, tačiau jo atstovaujama „New York Knicks“ (5-7) nusileido vienam lygos autsaiderių „Washington Wizards“ (3-8) 112:119 (18:24, 24:28, 23:35, 47:32). Lietuvis žaidė vos 7 minutes, tačiau spėjo įmesti 8 taškus.
Mindaugas Kuzminskas
„Knicks“ - „Wizards“ / „Scanpix“ nuotr.

M.Kuzminskas aikštėje pasirodė pirmojo kėlinuko pabaigoje. Lietuvis perėmė kamuolį iš Tomašo Satoransky, o antrojo kėlinuko pradžioje pelnė ir pirmuosius taškus.

Puolėjas pataikė tritaškį pro gerą varžovų gynybą, vėliau įkrovė kamuolį iš viršaus po puikaus Brandono Jenningso perdavimo, o dar po kelių atakų įžaidėjo perdavimą pavertė antruoju taikliu metimu iš toli.

Kitus du savo metimus M.Kuzminskas prametė, o antrojo kėlinuko viduryje jį pakeitė Carmelo Anthony. Nors lietuvis ir pelnė 8 taškus vien per antrąjį kėlinį, tačiau tai Jeffo Hornaceko neįtikino. „Kuz“ komentatorių vadinamas krepšininkas daugiau aikštėje nepasirodė.

Niujorko ekipa turėjo 22 taškų deficitą, tačiau ketvirtajame kėlinuke sugebėjo pelnyti net 47 taškus ir jį sumažinti iki 11. Tiesa, pavyti varžovų jau nepavyko ir „Knicks“ patyrė skaudžią nesėkmę JAV sostinėje.

„Reikia pagirti žaidėjus už kovingumą, tačiau gynyboje mes ir vėl nesusitvarkėme, – po rungtynių kalbėjo vyriausiasis treneris Jeffas Hornacekas. – Jie metė 55 proc. taiklumu ir pataikė 15 tritaškių. Mūsų varžovai buvo laisvi.“

VIDEO: New York Knicks vs Washington Wizards | Highlights | November 17, 2016 | 2016-17 NBA Season

„Turime atlikti geresnį darbą gynyboje. Privalome prie varžovų metikų suspėti greičiau, – teigė Kristapas Porzingis. – Galbūt turėjau būti agresyvesnis. Reikia išanalizuoti vaizdo įrašą. Šiandien susidūriau su kietesne gynyba nei praėjusiose rungtynėse, todėl stengiausi labiau į žaidimą įtraukti komandos draugus.“

M.Kuzminskas šiose rungtynėse per 7 minutes pelnė 8 taškus (1/2 dvit., 2/3 trit.), atkovojo ir perėmė po 1 kamuolį, atliko 1 rezultatyvumų perdavimą, vieną sykį prasižengė ir kartą prarado kamuolį.

Tai buvo rezultatyviausios lietuvio rungtynės šiame reguliariajame sezone.

„Knicks“ komandoje išsiskyrė Derrickas Rose'as, kuris sumetė 27 taškus ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

„Knicks“: D.Rose'as 27, C.Anthony 19 (1/8 trit.), B.Jenningsas 17, K.Porzingis 16, M.Kuzminskas ir J.Holiday po 8.

„Wizards“: J.Wallas 23, O.Porteris 21, B.Bealas 18, M.Gortatas 16.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas