Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 08

Naujoji LeBrono sutartis su „Lakers“ – pamatas ateityje žaisti kartu su sūnumi?

Ryškiausią krepšinio žvaigždę 35-erių LeBroną Jamesą intriguoja galimybė ateityje kartu su sūnumi Bronny žaisti vienoje NBA komandoje. Šią svajonę „Los Angeles Lakers“ žvaigždė galėtų įgyvendinti 2024-aisiais metais.
LeBronas Jamesas su sūnumi Bronny
LeBronas Jamesas su sūnumi Bronny / „Scanpix“/AP nuotr.

Sezono pasiruošimo stovykloje LeBronas Jamesas nuotoliniu būdu bendravo su žurnalistais bei dalijosi mintimis apie naują dvejų metų 85 mln. JAV dolerių vertės kontraktą su „Los Angeles Lakers“ klubu, kuris baigs galioti 2023-ųjų vasarą.

Lanksti sutartis leis „karaliui“ išpildyti pagrindinę gyvenimo svajonę – žaisti NBA komandoje kartu su sūnumi Bronny Jamesu, kuriam šiuo metu yra 16 metų.

„Geriausias šio kontrakto dalykas yra tas, jog, kai tapsiu laisvuoju agentu, mano sūnus baigs mokyklą, – aiškino LeBronas Jamesas. – Turėsiu galimybę pasirinkti, ką noriu daryti toliau. Norėčiau būti arčiau šeimos ir daugiau laiko leisti su sūnumi. Be to, būdamas sveikas ir psichologiškai pasiruošęs, noriu žaisti mylimą žaidimą. Matysime, ką atneš likimas.“

LeBrono sūnus šiuo metu mokosi Sierra Canyon vidurinėje mokykloje Kalifornijoje.

Tiesa, reikėtų pabrėžti – jei NBA taisyklės nesikeis, Bronny 2023-ųjų vasarą dar negalės dalyvauti naujokų biržoje. Tai padaryti jis galėtų 2023-aisiais, kai L.Jamesui bus 39-eri.

„Nežvelgiu taip toli į ateitį, aš tiesiog maksimaliai skiriu savo laiką žaidimui. Jaučiuosi palaimintas, jog galiu dalyvauti jau 18-oje pasiruošimo sezonui stovykloje. Tai palaima“, – sakė „Los Angeles Lakers“ žvaigždė.

Prieš du mėnesius LeBronas Jamesas iškovojo jau ketvirtąjį NBA žiedą karjeroje. Jis laikomas vienu geriausių visų laikų krepšininkų istorijoje.

Naujasis NBA sezonas startuos gruodžio 22-ąją dieną. Sezono atidarymo rungtynėse „Lakers“ susikaus su „Clippers“, o per Kalėdas jų lauks Luka Dončičiaus ir „Dallas Mavericks“ testas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas