Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 12

NBA 2K turnyro finale – D.Bookerio triumfas prieš komandos draugą

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Lietuvos laiku įvyko virtualių NBA 2K20 kovų pusfinalių, o netrukus ir finalo akistatos, kuriose niekas neprilygo „Phoenix Suns“ ekipos lyderiui Devinui Bookeriui.
Devinas Bookeris ir Deandre Aytonas
Devinas Bookeris ir Deandre Aytonas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Pusfinaliai ir finalai buvo žaidžiami iki dviejų pergalių, o nors Devinui Bookeriui „ant popieriaus“ teko kautis prieš virtualiame žaidime stipresnes ekipas, krepšininkas įrodė savo kaip kompiuterinių žaidimų meistro įgūdžius bei taip ir liko nepralaimėjęs nė vieno mačo šiame 2K turnyre.

Pusfinalyje jis 68:54 („Clippers“ prieš „Rockets“) ir 65:62 („Raptors“ prieš „Bucks“) susitvarkė su Montrezlu Harrellu, kuris pirmajame turnyro etape nepasigailėjo Domanto Sabonio.

Kitame mače dėl antrojo kelialapio į finalą taip pat prireikė dviejų susitikimų: Deandre Aytonas 75:69 („Nets“ prieš „Celtics“) ir 74:67 („Suns“ prieš „Nuggets“) palaužė Patricko Beverley pasipriešinimą.

Varžybų reglamentas teigė, kad prieš turnyrą krepšininkai privalėjo pasirinkti aštuonias komandas, su kuriomis galės žaisti tik po kartą.

Šioje situacijoje geresnių taktinių ėjimų turnyro eigoje ėmėsi D.Aytonas, kuriam finaliniams mačams liko du bene stipriausi klubai – „Milwaukee Bucks“ ir „Los Angeles Lakers“.

Visgi E-Sporto komandai (žaidime „Call of Duty“) priklausantis ir dažnai „Twitch“ platformoje save žaidžiant transliuojantis D.Bookeris finalinę seriją laimėjo taip pat 2:0.

Gynėjas su „Rockets“ 72:62 įveikė „Lakers“, o su „Nuggets“ 74:62 „Bucks“ bei iškovojo čempiono trofėjų ir 100 tūkstančių JAV dolerių, kuriuos paaukos pasirinktai labdaros organizacijai, remiančiai kovą su COVID-19 virusu.

„Sakiau prieš turnyrą, kad finale būsime aš ir Deandre – taip ir atsitiko“, – kalbėjo turnyro čempionas, iš viso net penkiskart varžovus nugalėjęs dviženkliu skirtumu.

VIDEO: NBA 2K Tournament Full Game Highlights: Devin Booker vs. Montrezl Harrell
VIDEO: NBA 2K Tournament Full Game Highlights: Deandre Ayton vs. Patrick Beverley
VIDEO: NBA 2K Tournament Full Game Highlights: Devin Booker vs. Deandre Ayton

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas