Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 20

NBA – dar šeši koronaviruso atvejai: užsikrėtė „Lakers“ ir „Celtics“ žaidėjai

Po žinių apie užsikrėtusį „Denver Nuggets“ organizacijos narį, NBA pasiekė dar šeši teigiami koronaviruso atvejai. Skelbiama apie tris užsikrėtusius žmones „Philadelphia 76ers“ gretose, du „Los Angeles Lakers“ krepšininkus ir „Boston Celtics“ žaidėją Marcusą Smartą.
LeBronas Jamesas ir Anthony Davisas
LeBronas Jamesas ir Anthony Davisas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„76ers“ ir „Lakers“ neįvardijo užsikrėtusiųjų, o Bostono klubo stovykloje apie koronaviruso atvejį pasisakė pats M.Smartas.

„Sveiki, ką tik sužinojau, kad sergu koronavirusu. Jaučiuosi gerai, nejaučiu jokių simptomų, bet privalau jūsų paprašyti izoliuotis, vengti didelių susibūrimų, plauti rankas ir saugoti vieni kitus pirmiausia apsisaugant save“, – į NBA sirgalius kreipėsi 26-erių gynėjas.

M.Smartas atkreipė jaunosios kartos dėmesį ir dar kartą prašė laikytis atstumo: „Tai ne pokštas. Nebūkite savanaudžiais. Kartu mes galime tai įveikti, tačiau tą turime daryti drauge trumpam atsiskirdami.“

„Celtics“ krepšininkas atliko koronaviruso testą pirmadienį. „Lakers“ krepšininkai testavosi trečiadienį po to, kai koronavirusu užsikrėtė keturi „Brooklyn Nets“ žaidėjai, tarp jų ir Kevinas Durantas. Šios komandos tarpusavyje žaidė kovo 10-ąją Los Andžele.

„Sužinojome, kad du „Lakers“ žaidėjai užsikrėtė koronavirusu. Abu žaidėjai nejaučia simptomų, izoliavosi ir yra prižiūrimi specialistų“, – informavo „Lakers“ klubas.

Testus iš viso atliko 14 „Lakers“ krepšininkų, praneša ESPN.

Savo ruožtu Filadelfijos klubas informuoja, kad tarp atlikusiųjų testą buvo žaidėjai, treneriai ir administracijos darbuotojai. Koronavirusu užsikrėtę trys „76ers” nariai užsidarė į karantiną ir bus stebimi gydytojų.

Anot NBA komisaro Adamo Silverio, dėl koronaviruso prasitestavo aštuonios NBA komandos. „Oklahoma City Thunder“ ir „Toronto Raptors“ klubai pranešė, kad nė vienas testas nebuvo teigiamas.

NBA iš viso užfiksuota 14 koronaviruso atvejų.

VIDEO: „Atsarginiai“: sustabdyta NBA, nežinomybė ir kvaili prancūzo juokeliai dėl viruso

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas