Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

NBA drebina mainai: komandas keis „Knicks“ ir „Timberwolves“ žvaigždės

Niujorko „Knicks“ ir Minesotos „Timberwolves“ klubai baigia suderinti didelius mainus, į kuriuos bus įtraukti NBA Visų žvaigždžių rungtynių dalyviai Juliusas Randle'as ir Karlas-Anthony Townsas.
Karlas Anthony Townsas
Karlas Anthony Townsas / nuotr. FIBA

Pasak žurnalisto Shamso Charanios, už K-A.Townsą iš Niujorko į Minesotos valstiją kartu su J.Randle'u iškeliaus Donte DiVincenzo, „Timberwolves“ taip pat gaus 2025 m. NBA naujokų biržos 13-ojo šaukimo teisę.

Į mainus dėl finansinių sąlygų išlyginimo taip pat bus įtrauktas Šarlotės „Hornets“ klubas, kuriam atiteks epizodiškai Niujorke žaidęs DaQuanas Jeffriesas ir finansinė kompensacija.

28 metų 213 cm ūgio K-A.Townsas 4 kartus dalyvavo NBA Visų žvaigždžių rungtynėse. Per savo karjerą vidurio puolėjas vidutiniškai pelno 22,9 taško ir renka 10,8 atkovoto kamuolio. Pastarąjį sezoną „Timberwolves“ ekipoje žaidėjas fiksavo 21,8 taško ir 8,3 atkovotų kamuolių vidurkius.

2015 m. NBA naujokų biržoje K-A.Townsas buvo pakviestas pirmuoju numeriu. Pastarąjį sezoną Minesotos ekipa pirmą kartą per 20 metų pateko į Vakarų konferencijos finalą.

29 m. 203 cm ūgio J.Randle'as praėjusį sezoną „Knicks“ ekipai vidutiniškai rinko po 24,2 taško, 9,2 atkovoto kamuolio ir 5 rezultatyvius perdavimus, tačiau dėl traumos sezoną turėjo baigti sausio 27 d.

J.Randle'as triskart dalyvavo NBA Visų žvaigždžių rungtynėse.

27 metų 193 cm ūgio atakuojantis gynėjas D.DiVincenzo praėjusį sezoną Niujorko komandai vidutiniškai pelnė po 17,8 taško.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas