Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 25

NBA gegutė: Dwyane'o Wade'o dvejonės ir galimos permainos Klivlande

Iki NBA mainų lango pabaigos liko jau mažiau nei mėnuo, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Jimmy Butleris ir Dwyane'as Wade'as
Jimmy Butleris ir Dwyane'as Wade'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dwyane'as Wade'as

Vasarą su „Bulls“ 47 mln. JAV dolerių vertės sutartį pasirašęs D.Wade'as nėra užtikrintas, ar sugrįš į Čikagą kitam sezonui. Krepšininkas atskleidė, kad dėl savo ateities spręs vasarą, o lemiama „bulių“ sezono atkarpa gali stipriai nulemti jo sprendimą.

D.Wade'as savo sutartyje turi sąlygą, kuri jam leidžia nutraukti ją po šių metų sezono.

„Man jau 35-eri, o aš rungtyniauti tikrai juk negalėsiu visą gyvenimą, – teigė D.Wade'as. – Sprendimas nebus lengvas, nes reikia galvoti apie daugelį dalykų: miestą, sutarties detales bei galimybę su komanda pasiekti gerų rezultatų.

Šią vasarą dar sykį galvosiu, kur noriu žaisti labiausiai.“

„Cavaliers“

Straipsniai apie LeBrono Jameso pasipiktinimą ir nepasitenkinimą komandos sudėtimi įvairius interneto portalus puošė visą antradienį, tačiau galų gale paaiškėjo ir galimi NBA čempionų papildymai.

„Forbers“ praneša, kad „Cavaliers“ yra labiausiai susidomėję įžaidėjais Jameeru Nelsonu, Deronu Williamsu bei jau prieš tai minėtu Rajonu Rondo.

Šiuo metu J.Nelsonas „Nuggets“ komandoje yra Emmanuelio Mudiay'aus mentorius, D.Williamso paslaugų gali būti atsisakyta, jeigu „Mavericks“ nuspręs „palaidoti“ sezoną, o R.Rondo „Bulls“ klubui reikalingas nėra.

Tiesa, Čikagos įžaidėjas visuomet sunkiai randa bendrą kalbą su komandos treneriais, todėl jo kandidatūra yra labai rizikinga. Kita vertus, L.Jamesas gali „į vietą pastatyti“ bet ką.

Carmelo Anthony

ESPN apžvalgininko Stepheno A.Smitho nuomone, „Knicks“ dės visas pastangas, kad atsikratytų C.Anthony. Jis gali būti išsiųstas į Klivlandą už Keviną Love'ą.

„Magic“

Jau vakar pranešėme, kad Orlando klubo generalinis vadybininkas Robas Henniganas siekia mainų būdu sustiprinti savo komandą, o dabar paaiškėjo krepšininkai, kurie, ko gero, „Magic“ ekipos nepaliks.

R.Henniganas džiaugėsi savo naujaisiais žaidėjais Bismacku Biyombo ir Serge'u Ibaka, kurie itin sustiprino „Magic“ gynybą. Tačiau jis nebuvo patenkintas tuo, kad visi sudėtyje esantys krepšininkai niekaip nesugeba susižaisti tarpusavyje.

Tiesa, tai gali būti ir bandymas padidinti šių krepšininkų vertę rinkoje, nes ESPN praneša, kad „Magic“ sutiktų atsisveikinti su D.J.Augustinu, Jeffu Greenu, Mario Hezonja, Jodie Meeksu ir minėtuoju S.Ibaka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento