Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 23

NBA gegutė: Ricky Rubio Niujorke? Rajonui Rondo vis dar ieškoma nauja komanda

Iki NBA mainų lango pabaigos liko tik mėnuo, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Rajonas Rondo
Rajonas Rondo / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Chicago Bulls NBA

Rajonas Rondo ir Nikola Mirotičius

AFP/„Scanpix“ nuotr./Nikola Mirotičius ir Jonas Valančiūnas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Nikola Mirotičius ir Jonas Valančiūnas

Čikagos komanda šiemet iškovojo 22 pergales ir patyrė 23 nesėkmes, todėl nori sustiprinti sudėtį ir pabandyti pakilti aukščiau nei aštuntoji vieta Rytų konferencijoje.

Čikagos spauda praneša, kad „Bulls“ siekia išmainyti R.Rondo ir N.Mirotičių, tačiau šie krepšininkai nesulaukia tiek dėmesio, kiek tikėtasi.

„Komandos vadovai žinojo, jog R.Rondo išmainyti bus sunku, tačiau jie labai nustebę, kad niekas neskambina dėl N.Mirotičiaus. – teigė komandai artimas šaltinis. – Kita vertus, Čikagos klubo vadovai yra žinomi už tai, kad labai daug nori mainais už savo krepšininkus.“

Jeigu „Bulls“ išmainys savo pagrindinius krepšininkus ir pradės lipdyti komandą ateičiai, tai ją vasarą gali palikti ir tik pusmetį Čikagoje rungtyniaujantis Dwyane'as Wade'as.

Vienas iš krepšininkų, kuriuo domisi „Bulls“ yra „Suns“ puolėjas P.J.Tuckeris. Tiesa, žaidėjo savo komandoje taip pat norėtų „Clippers“, „Cavaliers“, „Timberwolves“ ir „Hawks“.

ESPN praneša, kad „Suns“ už gerą pasiūlymą sutiktų atsisveikinti ir su savo gynėju Brandonu Knightu. Jeigu tai yra tiesa, tai šis krepšininkas gali netrukus tapti vienu geidžiamiausių žaidėju rinkoje.

Stanas Van Gundy: „Visus krepšininkus gali gauti už tinkamą kainą“

„Scanpix“ nuotr./Reggie Jacksonas, Stanas Van Gundy ir Andre Drummondas
„Scanpix“ nuotr./Reggie Jacksonas, Stanas Van Gundy ir Andre Drummondas

Praėjusią savaitę pasirodė pranešimai, kad „Timberwolves“ ir „Pistons“ diskutavo dėl galimybės apsikeisti Ricky Rubio bei Reggie Jacksonu. Komandos vyriausiasis treneris bei generalinis vadybininkas S.Van Gundy neneigė šių gandų ir teigė, jog už tinkamą kainą galima į savo komandą prisivilioti bet ką:

„Šios diskusijos vyksta nuolat. Aš nemeluosiu savo žaidėjams. Nėra krepšininko, kuris yra saugus nuo mainų. LeBronas? O jeigu už jį būtų pasiūlytas Kevinas Durantas ir Stephenas Curry? Ar tikrai Klivlando klubo vadovai net negalvotų apie tai? Nejuokaukite. Visi yra prieinami už tinkamą kainą.“

Teigiama, kad R.Jacksonui vis dar yra ieškoma nauja komanda.

Ricky Rubio

Įžaidėjas iš Ispanijos yra siejamas su kitomis komandomis jau keletą metų, o naujausiais duomenimis, juo labiausiai domisi „Knicks“ ir „Bulls“. Šiuo metu Niujorko klubas išgyvena ne pačius geriausius laikus, o įžaidėju rungtyniauja Derrickas Rose'as ir Brandongas Jenningsas.

O Čikagos ekipoje nuolat ieškoma būdų, kaip atsikratyti R.Rondo.

Carmelo Anthony

„Knicks“ superžvaigždė nebenori galvoti apie praėjusią savaitę vykusias kalbas apie jo ateitį: „Viskas. Baigiau dėl to nervintis. Ketinu susikoncentruoti ties savo komanda ir jos krepšininkais. Galvosiu tik apie krepšinį ir kaip iškovoti pergales, nes daugiau nuo manęs niekas nepriklauso.“

Wesley Matthewsas

„Mavericks“ savininkas Marcas Cubanas atskleidė, kad didėja susidomėjimas gynėju Wesley Matthewsu, tačiau jis greičiausia komandos nepaliks: „Yra tik keli krepšininkai, kurių norėtume už Wesley. Tačiau jų mums niekas neišmainys.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento