Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 15

NBA lygoje užfiksuotas trečiasis koronaviruso atvejis – užsikrėtė „Pistons“ krepšininkas

„Detroit Pistons“ komandoje rungtyniaujantis Christianas Woodas tapo trečiuoju NBA krepšininku, užsikrėtusiu COVID-19 virusu, praneša ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis.
Christianas Woodas
Christianas Woodas / „Scanpix“/AP nuotr.

Šeštadienio vakarą vietos laiku Detroito klubas išleido pranešimą apie koronaviruso atvejį komandoje, tačiau konkrečios pavardės nepateikė. „Pistons“ patikino, kad krepšininkas yra izoliuotas ir juo rūpinasi komandos medicininis personalas.

24-erių Ch.Woodas lygiai prieš savaitę surinko 30 taškų rungtynėse su „Utah Jazz“ klubu, kuriame du užsikrėtimo COVID-19 virusu atvejai nustatyti Rudy Gobert'ui ir Donovanui Mitchellui.

„Second Spectrum“ duomenimis, tame mače R.Gobert'as ir Ch.Woodas mikrodvikovose dalyvavo 63 kartus. Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus mažiau nei 6 minutėms, šie krepšininkai įsivėlė į nedidelį konfliktą, kuriame dalyvavo ir kitas „Pistons“ žaidėjas Bruce'as Brownas. Jis ir R.Gobert'as buvo „apdovanoti“ techninėmis nuobaudomis.

Detroito ekipą palikus ryškiausiai klubo žvaigždei Andre Drummondui, jo vietą puikiai užėmė Christianas Woodas, praėjusį trečiadienį rungtynėse prieš „Philadelphia 76ers“ pelnęs 32 taškus ir pagerinęs karjeros rezultatyvumo rekordą.

Šiame sezone 208 cm ūgio puolėjas vidutiniškai rinko po 13,1 taško ir 6,3 atkovoto kamuolio.

Ramonos Shelbourne teigimu, koronaviruso testai buvo atlikti ir kitoms pastaruoju metu prieš „Jazz“ rungtyniavusioms ekipoms („Wizards“, „Cavaliers“, „Knicks“, „Celtics“ ir „Raptors“), tačiau gauti rezultatai parodė, kad nė vienas iš šių klubų krepšininkų COVID-19 neserga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas