Prenumerata nuo 0,50 Eur/mėn! Paskutinės akcijos savaitės.
Išbandyti

NBA mainai: DeMaras DeRozanas nuo dviejų lietuvių keliauja per kitą

„Sacramento Kings“ klubas stiprinasi NBA veteranu DeMaru DeRozanu, su kuriuo sudarytas trejų metų 74 mln. dolerių kontraktas, – paskelbė ESPN.

Trišaliai mainai įvyko pastarąją naktį NBA.

Domanto Sabonio atstovaujamas Sakramento klubas gavo D.DeRozaną, o dabar su kitu „All-Star“ gynėju De'Aaronu Foxu ir jaunu puolėju Keeganu Murray gali tapti dar pavojingesne atakose komanda ir daugiau pasiekti Vakarų konferencijoje.

„Kings“ atidavė puolėją Harrisoną Barnesą ir gynėją Chrisą Duartę „San Antonio Spurs“ klubui bei du naujokų biržos šaukimus ir kažkiek pinigų „Chicago Bulls“.

Čikagos klubas, kuriam vadovauja Artūras Karnišovas, o nuo ateinančio sezono žais Matas Buzelis, toliau tęsia atsinaujinimą.

D.DeRozanas pastaruosius trejus metus solidžiai žaidė „Bulls“ gretose, dukart patekęs į „All-Star“ rungtynes, kuriose per karjerą iš viso yra dalyvavęs šešis sykius.

Nors kitą mėnesį D.DeRozanui sueis 35-eri, praėjusį sezoną jis pelnė po 24 taškus, atkovojo po 4,3 kamuolio ir atliko po 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

Kitas svarbus mainų žaidėjas H.Barnesas, „Kings“ rinkęs po 12,2 taško praėjusį sezoną, turėtų sustiprinti „Spurs“, kuris dabar turi ne tik geriausią metų naujoką Victorą Wembanyamą, bet ir įžaidėją veteraną Chrisą Paulą.

2015 metais NBA čempionu su „Warriors“ tapęs H.Barnesas žaidė Sakramente pastaruosius pusšeštų metų.

27 metų Ch.Duarte praėjusį sezoną „Kings“ pelnė po 3,9 taško.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – kompiuteriniai žaidimai ir turnyrai, virtualios pramogos ir „OG Version“ koncertas
Reklama
Patirti pelkes miesto širdyje: Vilniaus „Akropolyje“ lankytojai kviečiami į interaktyvų labirintą
Siųsk nuotrauką – laimėk paspirtuką!
Reklama
Parduotuvėse – naujiena loterijų ir gyvūnų mylėtojams