Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 11

NBA naujoko brolis koledžų pirmenybėse pelnė net 100 taškų

„Wayland Baptist“ komandai JAV koledžų pirmenybėse NAIA atstovaujantis J.J.Culveris užfiksavo neeilinį pasiekimą – krepšininkas per rungtynes pelnė net 100 taškų.
J.J.Culveris
J.J.Culveris / Wayland Baptist koledžo nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Vyresnysis NBA naujoko Jarretto Culverio, atstovaujančio „Minnesota Timberwolves“ ekipai, brolis rungtynėse prieš „Southwestern Adventist“ komandą pataikė 22 dvitaškius iš 29, 12 tritaškių iš 33 ir 20 baudų metimų iš 27, o jo komanda triumfavo 124:60.

Likę komandos žaidėjai iš žaidimo atakavo vos 15 kartų – keturiskart rečiau, nei vienas J.J.Culveris (62). Daugiau joks „Wayland Baptist“ žaidėjas nepelnė daugiau nei 8 taškų.

„Visada susitariame dėl pirmųjų derinių, kuriuos atliksime rungtynėse, o J.J. pelnė taškus po trijų ar keturių pirmųjų mūsų atakų, – po mačo kalbėjo „Wayland Baptist“ treneris Ty Harrelsonas. – Vaikinai suprato, kad jis yra „karštas“, ir ėmė jam perdavinėti kamuolį. Supratome, kad kol jis rinksis protingus metimus, atitinkančius mūsų žaidimo filosofiją, tol turės šansą užfiksuoti kažką ypatingo.“

J.J.Culveris tapo vos antruoju krepšininku NAIA istorijoje, peržengusiu 100 taškų ribą – prieš tai tą 1954 m. padarė Clarence'as Francisas, pelnęs 113 taškų.

Į neįtikėtiną brolio pasiekimą sureagavo ir 6-uoju šaukimu 2019 m. NBA naujokų biržoje pakviestas J.Culveris.

„Palaukite... Mano brolis ką tik surinko 100 taškų per vienerias rungtynes!!! Kas nors pasakykite, kad nesapnuoju“, – rašė „Timberwolves“ puolėjas.

NAIA turnyras yra nuo 1937 m. kasmet (su išimtimi 1944-aisiais) rengiamas mažesnių koledžų ir kitų mokymosi įstaigų čempionatas, kuriame įprastai dalyvauja 32 komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito