Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 03 04

NBA pasiryžusi keisti savo pagrindinę šventę: išvysime 4 taškų vertės metimus?

NBA komisaras Adamas Silveris nėra patenkintas šiais metais Naujajame Orleane įvykusiomis „Visų žvaigždžių“ rungtynėmis. Stipriausios pasaulio krepšinio lygos vadovas pažadėjo, kad permainų sulauksime jau kitais metais, o jam šiuo klausimu netgi skambino „Los Angeles Clippers“ įžaidėjas Chrisas Paulas.
Adamas Silveris
Adamas Silveris / „Scanpix“/AP nuotr.

„Manau, kad po tokių rungtynių mums reikia viską apgalvoti iš naujo, – pripažino A.Silveris. – Chrisas mums pasiūlė surinkti tą pačią kompaniją žmonių, kurios derėjosi dėl naujos sutarties su NBA ir pabandyti sugalvoti ką nors šiai lygos šventei pakeisti.“

A.Silveris ir C.Paulas tarpusavyje diskutavo įvairias idėjas. Tarp jų ir galimybė atsisakyti gerbėjų balsavimo ar netgi pristatyti 4 taškų vertės metimą.

„Tai šventinis savaitgalis, todėl jame turėtų būti smagu, – pasakojo NBA komisaras. – Kartais žmonės užsimena apie 4 taškų vertės metimą, o tai tikrai galime apsvarstyti „Visų žvaigždžių“ rungtynėse. Tai tikrai niekada netaps paprastų rungtynių elementu, tačiau kodėl nepabandžius šiame mače?

Galbūt aikštėje galėtų būti kelios vietos, kuriose metimai yra 4 taškų vertės, o galbūt metimas iš pusės aikštės paskutinę minutę yra vertas dešimties? Nežinau. Galbūt šios idėjos yra per daug beprotiškos.

Skatinu žmones man rašyti elektroninius laiškus su pasiūlymais, o permainas pažadu jau kitąmet. Tai tikrai nebus atkrintamųjų varžybų atmosfera, tačiau krepšininkai norės iškovoti pergalę.“

Šiemet Naujajame Orleane įvykusios NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes pasižymėjo labai prasta gynyba ir buvo kritikuojamos daugelio krepšinio gerbėjų.

Vakarų konferencija iškovojo pergalę 192:182, o naudingiausiu rungtynių krepšininku buvo pripažintas nuolat kamuoliais „maitinamas“ „Pelicans“ puolėjas Anthony Davisas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas