Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 01

NBA Rytai pučia raumenis: Jrue Holiday nutūps Bostone

„Portland Trail Blazers“ sutiko išmainyti „All-Star“ kalibro gynėją Jrue Holiday „Boston Celtics“ komandai. Taip Bostono klubas įgauna daugiau ginklų prieš būsimą sezoną, kuriame pretenduoja būti tarp Rytų konferencijos lyderių.
Jrue Holiday
Jrue Holiday / „Scanpix“/AP nuotr.

„Celtics“ mainais atsisveikins su vidurio puolėju Robertu Williamsu III, gynėju Malcolmu Brogdonu, pirmojo rato šaukimais 2024 m. ir 2029 metų naujokų biržose.

„Blazers“ pergrupuoja sudėtį po anksčiau įvykusio mainų sandorio, kai išsiuntė Damianą Lillardą į „Milwaukee Bucks“, o už savo buvusį ilgametį lyderį buvo gavęs J.Holiday.

Šio 33 metų gynėjo pastarosiomis dienomis troško ne vienas klubas, bet „Celtics“ veikė aktyviausiai, – pranešė ESPN.

„Bucks“ laikomi Rytų konferencijos favoritais po mėnesio prasidėsiančiame sezone, bet „Celtics“ akcijos po mainų irgi pakilo, nors ir liko antroje vietoje pagal bukmekerius.

J.Holiday laikomas vienu geriausių gynėjų pagal įtaką ir puolime, ir gynyboje, o 2021 m. daug prisidėjo prie „Bucks“ laimėto NBA čempionų titulo.

2013 ir 2023 m. į NBA All-Star rungtynes išrinktas gynėjas praėjusį sezoną pelnė po 19,3 taško, atliko po 7,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 5,1 kamuolio Milvokio ekipai.

„Scanpix“ nuotr./Jrue Holiday
„Scanpix“ nuotr./Jrue Holiday

Jį praradusi Portlando komanda veikiausiai pasiliks R.Williamsą greta naujojo centro Deandre Aytono, bet M.Brogdonas gali būti vėl iškeistas, nes „Blazers“ ketina remtis 3-iuoju šaukimu Scootu Hendersonu, o taip pat Shaedonu Sharpe'u ir Anfernee Simonsu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas